söndags-mys.

Idag har jag städat, och solat och bara haft det allmänt slappt.
Nu är det grillning på G, och snart kommer macke. Och imon kommer KLARA !! WIHUIOOO !

Pappa ska snart boka Thailand till jul, ska fråga macke om han vill med.
Men nu kommer han.
Hörs kanske sen. puss

god morgon förresten..

VÄDRET ÄR GALET, kollade nyss hur varmt det är ute, och det är 22 grader. Nej, inte kan jag sitta inne inte, så nu måste jag ut. Tar nog en springrunda, sen blir det frukost ute i solen. gott, livet är gott!


haha, ja som sagt, godmorgon :)))

JUST DET !!!

..det är ju MORS DAG idag !!
hade helt glömt det, men vad gör det. Det ända mamma önskar sig är snälla barn ?!  Tycker jag är snäll 24/7, men får väl lägga in lite extra idag då.


världens bästa mammii trots allt.

KANONDAG !

Hejhej !

VILKET VÄDER DET HAR VARIT IDAG. helt sjukt fint.. har legat ute och stekt, blivit lite bränd och så. Men men vid fem drog jag och Sofie ner till klint och grillade och åkte ringen. hahahah, som vi skrattade x'd höll på att dö.
Sen vid åtta begav vi oss hem till Sofie för att se Robinsonfinalen, som slutade i STOR besvikelse då Ellenore vann, hon var LÅNGT ifrån värdig det, det skulle varit jarmo eller anna. INGEN ANNAN!!

..kom nyss hem från sofie, då mamma kom och hämtade mig. Är ganska trött nu. Macke har slarvat bort sin mobil, så han har man ej hört något av.. har en svinbra film jag ej sett heller, men jag orkar ej det ikväll, så får se den imon. Då min mackis kommer.


klint

mitt hår är inte gulligt någonstans, men jag bjuder.

DAGEN HAR BÖRJAT UNDERBART KANON BÄST !!!

Vi skulle ju egenlitgen tagit en resa nu idag, men det fanns ingen för fem pers, för det är alltid så svårt att få tag i. Men pappa satt nyss och snackade i telefon, och han kollade på mig och skakade på huvudet, visste direkt att det inte fanns till fem platser utan bara fyra. Jag gick ut och skulle måla naglarna, så kom pappa ut och sa att det fanns en på tisdag. OCH FATTAR NI OM JAG BLEV GLAD ?!!?!?!? det kan ni ge er på.

Så tisdag klockan 6 på morgonen sitter jag klara och resten av familjen på ett flyg till Grekland. GOTT SNACK !!



Hemmakväll..

..japp ! det blev en hemmakväll idag, dock har det varit ganska mycket av dom kvällarna nu i helgerna men men!
Jag satt nys soch kollade på Mamma Mia, (jag är nog den sista som inte sett den) men det var helt ok faktiskt. Dock gillar jag ej filmer med sång i, men den funkade.

Fick låna en film av Asib i onsdags, så ska nog kolla på den med, i brist på annat. Antagligen Hässleholm imon. Vi får se.. Men det var lite update, men vi hörs imon.


ja just det.. !

..Fick hemn våra klassfoton, och gruppfoto i förgår eller något. Tänkte jag kunde visa dom.
säger bara HAHAHAHA ! aa, inte gulligt.


gruppfotooo! :)

klassfotooo :)

hahaha, ja du ! :D

jag har världens bästa man.

..japp, han är sjukt gullig.
Somnade riktigt besviken och ledsen, men vaknade sedan klockan ett av min mackis som tagit moppen hit. Det kunde inte blivit bättre.

Det finns ingen bättre än du, ska du veta!
Jag älskar dig.

hm's nyheter !

Som vanligt har HM fått in lite nyheter på torsdagar
och jag såg att de har fått in ett par skit fina sandaler för 198 kronor.
Dock tycker jag att jag har rätt många såndana.
Men de var sjukt fina, men jag väntar nog lite isåfall. :)

Men ett tips till er är väl aldrig fel..

SISTA PLUGGRUSHET !

Hejhej !
Bloggade ej igår, då vi åkte till liseberg vid klockan halv ett. Vi var väl framme där klockan tio över tre eller något sånt, Det var verkligen en lyckad dag. Riktigt kul var det faktiskt! Vi stannade på mc i Halmstad på vägen hem och jag drog i mig 2 chese burgers. SJUKT GOTT MED NATTAMAT ! men men, sen var vi väl hemma klockan 20 i ett eller något sånt. Jag har dock inga bilder från igår, för pallade inte ta med mig systemkameran.

..vi hade sovmorgon till klockan halv elva idag, men då vaknade jag så blev lite sen! Men det gjorde ej så mycket. Sen efter skolan drog jag in på apoteket och gjorde lite ärenden. Sen så har kvällen bara bestått utav plugg. Men det är helt ok, eftersom sista gången jag pluggar typ innan sommarlovet !

Beställd (Y)

Mackis skulle beställa lite från hm, så tänkte att jag med kunde passa på då.
Så beställde hem denna väskan. 129 :-
Den blir nog användbar. :))

Just idag mår jag bra..

Hejhej !
Igår fick jag reda på att jag har nått mitt mål med skolan, då det var att få ihop 300 poäng, vilket ja har nu. KÄNNS SJUKT BRA ! fick även reda på att jag fick MVG på nationella i matten, jag måste säga att jag har överträffat mig själv. Jag blev så sjukt glad. Bara för det unnade jag mig lite glass idag igen (A) haha. Men ångrade mig efter att jag ätit upp det, så nu måste jag ut och springa, men det gör inte så mycket.

Imorgon blir det Liseberg vid tolv med alla niorna. Bättre än skola iaf. :)) Så det ska bli kul.
Sen på torsdag får vi sovmorgon så det blir med gutt. Sen är det bara fredag med, sen sticker vi antgaligen iväg på lördag, hoppas vi bara hittar biljetter så att klara med kan hänga med. Just för tillfället är livet kanon..

HAHAHAHA ! jag vet att jag ser helt retard ut med brända ögonlock och allt xd Men ungefär såhär glad är jag just nu !!

dagens vill ha..

JA ! OHSHIT vad fin. Dock ser man typ gravid ut i sån här. Men so what ;)
Synd den inte fanns när vi var i Halmstad, för då hade den blevit min kan jag lova.

Tänk er den när man är brun, och ett par bruna gladiators till det, med massa fina bruna smycken. Delicious är ordet jag sökte.

24 maj 2009

Vaknade vid nio imorse, brukar bara flyga upp ur sängen då, men idag var jag verkligen svintrött. Så somnade om och sov till halv tolv, var nog ett halvår sen jag gjorde det sist. När jag väl kommit upp drack jag ettglas vatten och drog mig ut och sprang. Skönt när man väl gjort det. Resten av dagen har jag bara pluggat lite grann på mitt arbete, och nu blev det strålande sol, så nu ska jag ut och lägga mig i solen lite, sen blir det grillning ikväll igen. Helger är toppen ! ;D

Lördag

Idag vaknade jag och macke väldigt tidigt, och gick då ut en runda med Sammy, sen så åt vi lite frukost, och drog iväg och solade, lite trångt där i mrd ;) men det gick. Sen så vid ett drog jag och macke, ogge, och salle bort till deras farmor och åt god middag. Och någon timme där efter så drog jag mig hem, då mina släktingar var här så det grillades grillspett, sjukt gott. Och nu har jag tryckt ner mig massa glass och jordgubbar, så nu har jag gått upp allt jag gick ned. kanon sandra ! :D haha.

..och jag har fått en ny trogen bloggläsare med, vars namn är Tommy, aa min far då. :)) Han är nog den ände som tycker det är sjukt roligt att läsa. hahaha, men kul någon uppskattar den förutom jag.


mums

hej tjockis liksoM :) hahaha.

aja, ska vara lite social nu. puss

Shoppingen från fredags.

Här kommer lite bilder på det som blev inhandlat i fredags..


två söta tubklänningar för 149 kr/styck.

brun skinnväska,

Sen fyndade jag till min lägenhet sen.

Hög kruka 29.90 kr.
Litan kruka 16.90 kr
6 skedar 6 kr.
6 glas 29.90 kr.

 = 82 KRONOR !

jag är chockad hur ekonomisk jag är. hihi
I halmstad köpte jag en bh med, sen bikini topp, massa strumpor, tunika och lite klämmor till skolavslutningen.

Fredag, ullared, halmstad och lite mackis.

Yes, nu känns det som vi har haft söndag sen onsdags. Det har varit grymt skönt att ha långhelg. I söndags så vaknade jag supertidigt då vi skulle till Ullared. Jag övningskörde hela vägen minsann ;) Plockade upp Sofie på vägen, sen så var vi väl där klockan 8 eller nått. Sen gick vi där inne till klockan ett, och åkte sedan vidare till Halmstad och tog en liten shoppingrunda där med. Köpte lite smått och gott på ullared, och likaså i Halmstad. (kommer bilder på det i nästa inlägg)

På hemvägen sen så släppte mamma av mig hos macke, då vi myste framför tv'n med Sammy. Galen hund, men sjukt söt. Somnade grymt tidigt men vaknade och skulle borta tänderna och sånt, och då blev jag helt plötsligt kanonpigg, medans macke blev skit trött. Då är det som vanligt.. !!

mm..

Hej !
Åh, så skön slapp dag.
Humöret har svängt lite dock.. beroende på ett X antal saker.
Men men.. annars har jag legat ute i solen lite grann, sen kom jag på att jag inte hade duschat håret på typ två dagar, så hoppade in i duschen och gjorde hårinpackning, sen så fixade jag naglarna. Och sånt skönt. Så nu är humöret ganska bra igen. Ska lägga mig tidigt ikväll, då vi ska upp svitidigt imorgon bitti. Men det ska bli kul, och jag ska övningsköra till Ullared, ohyes. :) hihi.

..snart ska jag äta min dagliga dos av fil, banan och äpple. DET HAR BLIVIT SOM EN DROG ! hel knas.

MINILOV

WIHUHUHU !!!
denna veckan har gått sååå snabbt så det är inte klokt. Men idag så började det med tyska förhör, sen blev det samhällsprov, sen nationella i bioologi, som fortsatt efter maten, tack gode gud att näst sista lektionen var slapp, då vi spelade land och stad. Sen var det gymnastik, och jag tog tillfället i akt, och sprang tärrängrundan, så slipper jag ut och springa nu. GOTT!

Ikväll händer det nog inte så mycket, ska ner och köpa jordgubbar, för är så himla sugen på det. Jordgubbar och lätt fil, med lite äpple och banan i. HIMMELRIKET ! aja, nog om det. grymt skönt att vi är lediga imon iaf, uppskattas till tusen.


och för övrigt saknar jag min mackis.. mm.. aa !!


Vill ha ? ohja.

Såg att hm hade fått in massa fint idag. Perfekt, hoppas det finns ute i butik tills på fredag.



Detta hade suttit fint. :)

Snabb inlägg med dagens klädsel..










































Hejhej ! här har vi då dagens outfit, och lite så. Har inte hänt så mycket idag, var hos barn morskan efter skolan i mrd, sen så drog jag hem och skulle plugga lite samhäll, men somnade. Och när jag vaknade så drog jag ut och sprang en runda. Så får sätta igång med pluggandet nu.

Ullared blev framflyttat till på fredag med, då jag kan in och shoppa i halmstad med efteråt. GOTT!

Men men.. nu ska jag pilla mig vidare. Hörs imon.

Stor städning på G !

Yes, Sen förra gången jag skrev har jag hunnit ganska mycket tycker jag.
Har ätit lite grann, sen så har jag varit ute och sprungit, och sen har jag nästan städat hela mitt rum, har bara kvar garderoberna, dom orkade jag inte ta idag, för måste snart sätta igång med pluggandet. Och städningen har tagit 3 timmar nu. HELT SLUT!!!! :D men shit, vad det är gott när man har det fint. Nu trivs jag.

FÖRE-BILDER!!

ni fattar varför jag ska städa va ? :)


Nu åkte min älskade mer-samling ner, :(( saknar dom redan. Men det blir nog bäst så här.

EFTER-BILDER!!!


visst blev det fint ? :)

nu till plugget, oh gosh, jag är trröööött !

söndags pepp blev till måndags depp..

..aa, elin kan inte följa med. GAAH, VAD TRIST ! det skulle ju vara vi tre. Men men Klara kanska hänkar på ändå. :))

Men men, nog om det !
Måndag idag, brukar vara slappa måndagar men idag har det blivit gjort mycket. Inget slapp på någon utav lektionerna. Men det har varit helt okej. Nrä jag kom hem så somnade jag i solen, så sjukt skönt var det, vaknade helt yrvaken, visste inte vart jag var, haha.

..nu vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske ska vara lite aktiv kanske ? Vore ju inte fel faktkskt.. men jag har en del plugg med, äsch, vi kör på tv'n istället!

Hörs senare

söndags pepp ?

God kväll.
Jag har varit aktiv nu minsann, har varit ute och gått en runda, eller jag slog till med att springa halva rundan tror jag. 6 km det ni!! :D Annars har kvällen bara varit slapp måste jag säga. Sen skrev macke att de hade skaffat hund, såg bilder på den och fyy faaaaaaaaaaaaaaaaaasen vad söt den var ;o helt galet.. Så den ska jag träffa på fredag. På torsdag blir det Ullared med Sofie och mamma. Det ska faktiskt bli riktigt kul!

Jag brukar alltid ha sån ångerst när det är närmar sig söndags kväll, men inte idag minsann. Tanken på att vi bara går 3 dagar i skolan denna veckan, gör mig på strålande humör, och en annan tanke på att klara och elin ska kanske med oss utomlands om två veckor gör ju inte mitt leénde mindre precis. Helt sjukt skoj hade det varit. Satt nyss och kollade på lite bilder från när vi var på Kreta förra året.. jag är sugen !




 

7 månader idag.

Kom på imorse att jag och mackis har 7 månader idag. hihi! :D
det firades med tjafs och lite kärlek på det.

men oavsett vad,
så har jag världens finaste pojkvän, that's it. ♥


God morgon söndag.

Vaknade runt halv tio idag, så dt var inte så farligt. Såg ut som det skulle vara riktigt fint väder idag, men nu syns det inte mycket blått på himlen längre. Synd det..! Men pappa ringde nyss och kollade om vi kunde åka till Halmstad och kolla på lägenheten inuti, vilket jag inte har gjort ännu. Så det ska bli kul, om det nu blir av. För det hade varit bra, så man kan planera lite vad som ska inhandlas till den sen. Och eftersom vi ska till Ullared på torsdag så kanske jag köper något fint då, om jag hittar förståss.

..nu har jag snart pluggat i en timme duktig som jag är. Så nu är det inte mycket kvar av arbetet som jag snart måste lämna in. Skön känsla att slippa stressa. Har denna vecka och nästa att göra klart det på. Och nu är det bara laborationerna kvar och labraporter sen är i princip hela arbetet klart. SKÖNT !

Men nu ska jag träna magen innan jag ska äta lunch, som idag blir 2 ägg och sallad. (Y) haha. livsnjutareeeee !

Hörs lite senare med lite bilder från lägenheten kanske? :D

Grattis Norge :)

Det gick ju verkligen inte bra för Malena tyvärr. Men tydligen för Norge, nu får man väl stolt säga att jag har norskt blod i mig, och är 1/4 norsk, och har då norskt efternamn. haha.

..menmen, gillade dock inte norges låt i verserna, men annars var refrängen rätt okej faktiskt. Pappa ska till Norge nu imorgon eller på måndag. Så där lär det vara fullt firande av både vinnare av eurovision song contest och Norges nationaldag.



Har pluggat en del idag faktiskt, och även varit ute och gott. Skulle egenltigen till Väla imorgon men det sket sig det med -.-'

Nu blir det att plugga samhäll sen sova sönder. Natti ♥

ingen omöjlighet..

I förgår kom min mor med ett alldelles utmärkt idé faktiskt. :) ovanligt..
Så jag raporterade detta till två söta töser, och dom är på på idén!
Inget bestämt dock, men det är som sagt ingen omöjlighet, om vi har lite tur med oss med tickets and so on.



NU ÄR JAG PEPP !! men man ska inte ta ut glädjen i fall det inte blir så nu. men åå vad jag hoppas.

ännu en gång lördag.

Hejhej !
Lördag idag igen, drog till Macke igår vid nio när han hade kommit hem från väla. :))
Och nu är det som sagt lördag, och vi vaknade vl runt halv elva eller något sånt. Skulle egentligen följt med mackis päron till Halmstad och myst lite där, men det ville självklart inte mace, tråkig som han är! Men men , nu finns det ingen buss hem heller, hatar det! äckliga länstrafik. Går typ en buss per dag, sjukt lönt. ER GILLAR JAG INTE JUST NU !!!!

..men men, får se hur jag kommer hem nu. För måste verkligen plugga, eftersom vi troligtvis ska utomlands om typ två veckor, så missar jag en del av skolan, och måste därför göra det nu.

Och på en lördag, suger det verkligen att gå på diet. ÄR SUGEN PÅ ALLT !!

aja, hörs ikväll, när jag kommit hem.
puss

Do you need fönsterputs? call me baby!!



oh yeah !

haha, aa HEJ !
Idag är det torsdag. fint det. Skulle egentligen haft prov idag, men tar det på måndag istället. Efter skolan mötte jag upp cindi, eller hon mötte upp mig och vi ska vara exakt, sen snackade vi lite om några planer om sommjobb, men tror jag har så fullt upp :/ men vi får se. Efter det drog jag iaf väg till farmor och farfar. Och där fick jag i uppdrag att putsa fönsterna, vilket jag gjorde. Allihop, både insida och utsida. Det var näst inpå roligt :) Sjukt bra betalt med. Kul man kan hjälpa några i denna värld iaf. :)

..nu ska jag träna magen. Sen plugggtiiime ! vi hörs.

Spex-foto!!

Idag hade vi spexfoto. Synd att vi har tråkigaste klassen som ALDRIG vill vara med på något :)
Men men.. här kommer bilder från dagen.


lite nörd-outfits by isak and meee :)

sollis och jag :))

geek-sandi :))

9B :)

9C

Och efter skolan, så kom en viss liten mackis och tobbe. :)

puss :) sen had ejag följe hem med asib .

Helt ok dag. Snart helg, GOTT!!

geek-look-a-like ?

hahahhahaa !
GAAH VAD FUUULT !
men aa, har jag lyckats kanske ? personligen tycker jag att jag liknar en nörd. 8)

Detta blir det nog imorgon på spex-fotot. ^^


12 maj 2009

Hejhej !
Hade ju som jag sa igår nationella i biologi idag. Det gick faktiskt hyfsat bra, så jag är ganska nöjd faktiskt.
På middagsrasten så satt vi och spelade kort. Jag måste säga att jag och Elinor var helt klart bäst!!

Idag annars händer nog inte så mycket, ska plugga lite sammhällskunskap, eftersom vi ha prov nästa vecka i det, och eftersom det är ett stort kapitel så är det bäst att börja i tid.
Sen blir det väl att kolla på tv ikväll, då ernman ska kvala in till Eurovision song contest ! :)

Och just nu är jag grymt shopping sugen!!! så ska nog se om jag ska dra iväg på en shoppingrunda i helgen.

..nu blir det att prova kläder till spexet imon ;)

Blir nog något i detta stuket ;) plus hängslen.

Måndag.

Helow !
Måndag idag igen..
Måndagar är rätt chilliga faktiskt. Och idag räknade jag även ut att ag inte är borta då vi ska till Liseberg med niorna. Sjukt nice (Y).
Och imon har vi nationella i biologi, som jag inte kan något om, eftersom vi inte gått igenom något, ohyes. Men men, ej betygskriterande så. Och på onsdag har vi spexfoto, och då skulle B klä ut sig till nördar, så några i vår klass hänkar nog på där.

..nu ska jag träna magen ! Hörs kanske sen. :)

dagens outfit..


här har vi dagens :)

Bilder sen igår från fbuu !

Här kommer lite bilder från igår på black and white parteeeyt !


söte-bojje och axel :)

jacob och hans älskling i handen (Y)

nöjd ville !

en linus :)

sötislotta och rooooooooy ! :)

det var typ alla jag hade..
nu ska jag städa rummet, sen hopp i säng.

Sunday

Hejhej !
Gårdagen var det som sagt lite party på fbu, det var helt okej faktiskt. Kul att träffa alla. Och tack tea och ida :))
Bilder kommer lite senare  när jag orkar lägga in dom.
Macke stack för några timmar sen, och sen dess har jag suttit med mitt arbete som ska vara inne imorgon. Men dte går nog..

..och idag har jag även börjat på min 13 dagars diet! jag är pepp..

hörs senare med bilder och så.
puss

Knäckebröds dansen (L)

AHAHAHAHAHAHAH !
alltså, jag skrattar lika mycket varje gång jag ser denna.
K L O C K R E N T var ordet!

lätt bästa på talang.


Lördag.

Goddag :))
Nån dag sen nu.

Har inte precis mycket att säga.
Men ikväll blir det att dra till mrd, och möta upp Bojana och sen dra bort till fbu, på black and white partyyy ! Ja, det är som det låter. Man måste vara klädd svart och vitt. Vet inte riktigt ännu vad jag ska ha på mig, men lägger nog upp sen vad det blir. Funderar på en svart volang klänning, vit liten kofta, svarta pumps, och antingen silver smycken på armar och hals, eller blir det en svart/grå sjal. Vi får se, kommer bilder sen iaf ;)

..ska bli riktigt kul att träffa gamle goooa snygge bojje igen, för det var ju inte igår dirrekt ? :O ett halvår sen eller nått, aa eller man kan lika väl säga en evighet sen!


nostalgi tankar?

Kan ni fatta att det snart är sommar ? vi slutar skolan om cirka 4 veckor eller något sånt åt det hållet. Det är ju helknas.. man har ju alltid längtat efter att få gå ut nian, slippa äckel skolan, dra här ifrån, få ny klass, nya kompisar.. men nu vet jag inte längre! alla man snackar med, säger att de saknar nian. Och jag som längtade såååååååååå av att få komma här ifrån. Slippa denna hålan, och det får jag ju nu. Men jag tänkte aldrig på den ensamhet som kommer att komma.. där kommer jag sitta i min etta i stora halmstad och glo! Och bara tanken på att lämna tobbe, som är så sjuuuukt beroende av mig, hur kommer han klara sig? han springer in hos mig stup i kvarten, får aldrig lugn och ro. Det som är så sjukt jobbigt, kommer jag verkligen att sakna. Och mamma och pappa, som man ser i princip 18 timmar om dygnet, får jag träffa två dagar i veckan. Och sen självklart min underbara pojkvän, min älskling, min macke. Att gå från att träffas ca 3-4 dagar i veckan till 1-2 kommer bli tufft, men det kanske är bra? det sägs att det är bra att sakna. Men sakna i för stor dos känns inte bra.. Och de få kompisar som står mig nära, som kommer gå på helt andra ställen, åt ett helt annat håll vart jag befinner mig. Jag skaffar nya vänner, de skaffar sig nya.. man tappar kontakten. sorgliga bitar det där. Men så är det väl för alla, eller hur ? man lovar att hålla kontakten, träffar då och då, men hur ofta håller det? Känns som jag tappat kontakten med en del redan. Thilde och jag var svintajta innnan. Det var vi två i alla lägen. Vad hände ? Man glider i från varandra.. är det ända svaret jag hittar. Man sitter här med sorg i halsen som en ända stor klump, som vill ut. Man behärskar sig och tänker, aa jag får fråga om vi kan hitta på något en dag i veckan. Vi träffas, men det är ändå inte som det var. Jag saknar verkligen som det var. Inget är dåligt nu, och jag känner att jag lita på henne, och så, men när man sitter och tittar på alla de bilder på oss, Jag säger bara nostalgi. Man tänket tillbaka på alla roliga tillfällen vi haft. Sitter hä och små fnissar, vad bra man hade det vad bra vi hade det. Och jag blir påmind varje dag, vaknar upp på morgonen, och ser min dörr, ja min dörr, med napoleon dynamite planchen på. Som jag fick av thilde, han var vår idol, ingen fattade sig på oss. Vi låg under borden och skrattade så vi grät nästan varje gång vi såg filmen. Jag kanske täcker över den med väskor med vilja, fast jag inte vet om det? jag vet faktiskt inte, inte mycket jag vet längre. Men att ta vara på tid, saker och ting, är något man lär sig. Och thilde kommer jag aldrig glömma, noo way. Du var min andra halva. Och ellen ? vad hände där? min barndoms kompis, jag har ju i princip växt upp med dig. Men när jag fick reda på att du skulle flytta, var jag knappt inget med dig mer, jag kudnde nog inte förstå att du skulle lämna oss. Känns som kontakten brytits, vilket är synd. Och sen Sofie, min älskade vän, hoppas kontakter håller här, för du är speciell. Du är en av dom få jag litar till 100 % på, men det känns som vi kommer hålla ihop. Det är sånt jag hoppas på. Tråkigt att jag och Cindi bråkar så mycket, och alltid lika dant, om små saker. Men vi har hållt ihop, fast det brutits ett par gånger.

..men jag älskar er !

en kort inlägg blev långt. Mummel och tanker blir så.. Och nej jag är inte deprimerad, till de som nu tror det.
och nu har säkert hårgärfen bränt fast i håret elle rnågot.. så ska nog rädda min kaluffs nu med en dusch.
Sen ska jag få mig på bättre tankar, och lägga mig.

Grattis daaadyy !:)


(hittade ingen bild, och orkar ej gå igenom mina osorterade 520 mappar (Y))

56-åring ! gammal och go.
helt klart bäst.

och nu är jag tjock och rund efter ett X antal portioner smörgåstårta, vanlig tårta, och kladdkaka ! underbart !
MEN PÅ SÖNDAG SMÄLLER DET ! ska ta tag i min kost då, hålla på någon vecka, mitt mål är 3-5 kg, innan vi drar utomlands om 3?! veckor ca, vi får se hur det går.

..men idag hade vi prov, gick skit, men what eveeeeer ?! jag har tappat stinget totalt, livsglädjen är på topp, men INTE allt som rör sig inom skolan. Men det kommer väl med tiden igen.. Har glosor och sånt till imorgon, får se om jag tar tag i det innan jag slänger mig i sängen. Nu slingar jag iaf min kaluffs, eller iaf utväxten, som ISAK klagade på!


helt slut.. men plånboken mår bra!

Dagen har varit helt ok, hade prov andra och näst sista timmen. Det gick väl helt ok hoppas jag. Fick även reda på nationella prov resultaten i matte, (dockl har vi inte gjort den muntliga ännu) men jag ligger asnära mvg. Så jag blir förvånad över att jag presterade så bra som jag gjorde ;o

..men men, efter skolan så drog jag och tobbe till farmor och farfar, vi rensade gräsmattan från maskrosor, och fyyyy vilket jobb, det fanns nog 3854867864 stycken. Men det var lätt värt dom pengarna kan jag lova!!!! hihi.
Nu är jag allmänt trött, men måste plugga för har prov igen imon. Skulle egentligen ha inlämning av arbete imon, men jag förhandlade lite idag, så deadline blev på måndag 8.50 ;) GOTT!


Jag är en hårt studerande kvinna 8)

Helou!
Idag har det varit en kind of slappedag faktiskt.
Dagen startade med lite lek och sånt på gympan. Sen vid tio skulle vi lyssna på en jude som skulle snackaom förintelsen, och jädra vad söt han var. Liten plutt, han sträckte sig inte många meter över marken, men ack så gullig. Jag beundrade starkt hur han kan blivit såm kärleksfull människa, efter allt detta hat han måste haft, och allt det onda och hemska han har sett. Men han har väl antagligen insett meningen med livet. Han var en rikig livsnjutare iaf. Sa mycket kloka saker, och var intressant.
Efter två timmars intensivt lyssnande på honom, så var det mat. Och sen nationella. Kändes sådär. :)) men vi får väl se.

..slutade lite tidigare idag, så drog till ljungby, för att handla något till pappa som snart fyller år. Hitta dock bara ett linne till mig själv, självisk som jag är. hihi!
Nu har jag varit ute och gott en runda med mamma. Och resten av kvällen blir det plugg!


gammal bild, från öland, när vi bodde i tält !
inte länge kvar nu.. !! ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMARN !

Looove is my drug, ohyeeees !


Helt sjukt galet nice låt.
Sandi ♥ John Me

Måndagsstress med plugg.

Hejhej !
Just nu är jag bara trött på alla de lärare som tjatar om att vi ska planera, när de inte gör det själv.
Men men, denna veckan består ENBART av plugg, kul ? ohno. Men får väl ligga i ändå.

Har inget mer att säga.
Kanske skriver senare, annars blir det imon!

yesterday

Aa, igår så gick jag väl upp i skaplig tid, slängde på mig bikini och gick ut och stekte fläsket lite. Där efter kom Wilmer och Cindi och hälsade på, åt godis och hoppade studsmatta. Sen tvättade jag farfars bil. Och efter ett tag, så kom naim, och valon hit, så dom grillade och åt här, sen spelade vi fem prick efter, och jag vann ju såklart! :))

Sen på kvällen blev det Cindi igen, och vi tog cyklarna till Chell och hyrde en film, sen drog vi hem igen och fixade oss lite snabbt, för att sedan dra till Mrd på lite party hos Malin Berglund. Blev ej så mycket pics, men några blev det.

Tack Malin för att man fick komma. :)))


Salle och Tea :)

Jalle, KLOCKREN KILLEEE !! haha

Fille, Jalle, Johan och Salle :)

Nu ska jag plugga
Sen köra hem bilen till farfar
Sen bort med filmen till Cindis mor
Sen kommer mackis.
GOTT!

family-day !

God kväll!
Kom nyss hem från Halmstad.
Dagen började med att vi begav oss till Båstad, där jag träffade på Ellen och hennes kompis Filippa. Det var ett tag sen jag såg den tösen kan jag lova. Men men, drog oss vidare till Halmstad, där vi först drog in och åt pizza inne i stan. Sen ville mamma se vart skolan jag ska gå på sen låg, så visade henne det, och även lägenheten jag ska ha sen. Släppte av Tobbe vid Euro stop, då Valle, Besim, Naim och Chrille hämtade han, då dom skulle dra till tylösand och festa.

..nu ikväll händer det inte mycket kan jag lova. Chilla loss. Imon ska jag upp tidigt och dra ut och bättra på brännan lite ;) Sen på kvällen blir det nog mackis, om han nu har tid med mig.


riktigt nice väder (Y)

Broder :)

pizza-time !

mammsen, och papppp! :)

Grattis vännen :)



16 år idag.
vi umgås knappt inte längre.
jag saknar dig
men tack för jag har dig,
det betyder ♥

i'm home..

Ohyes. Nu är jag hemma igen!
Övningskörde dit faktiskt, sen så gick vi in och kollade på en skräckfilm, dock kommer jag inte ihåg vad den hette, men rädda var vi kan jag lova. När den andra var slut blev det en till skräckis till, fast den vågade ingen kolla klart på :P ..så alla drog typ hem, förutom jag, elin, emma, emma och linda. Dock blev det mest skratt, än kollande. :)

..kom nyss hem då mamma kom och hämtade mig. Och elin CYKLADE själv hem, kan inte fatta att hon ens vågade det ;o men men, nu så ska jag hoppa i säng, för imon blir det Båstad och Halmstad en runda med familjen.

Natti

RSS 2.0