NYÅRSAFTON, welcome tvåtusennio.

HELUOW !
idag är det nyårsafton, ganska överskattat, men int enär man är med macke så .
men men.. vaknade klockan halv nio idag, (ohåjaja, vad jag kommer vara trött ikv) och vi har precis varit i ljungby och lämnat klara, för hon skulle ta sitt pick och pack och dra hem till Linköping, sorgligt. men kul att träffa henne iaf, var ett tag sen som sagt.  saknar dock ELIN!  svikarN .. ohyes.

och ikväll blir det att dra till macke, och sen till linnea.
synd jag inte mår så jätte bra dock, men vad gör det.
hoppas ni får en bra kväll minsann. hej hopp.


jag lider med dom som inte brinner för någonting.

shuleluluuu!!

ÄR MAN GLAD ?! OHYES, DET ÄR MAN MINSANN ! för en viss klara roos är hos mig, hehehe. meeega saknad har hon varit. men iaf, igår när vi skulle hem från oxelösund, så åkte vi in till nyköping, och jag köpte mig en Nikon D40 :), sen fortsatte vi till linköping och plockade upp klara, sen blev det filmtittande i bilen, och därefter Lager 157, det blev inte så mycket inköpt, en tunika, scarfs, trosor, men kommer säkert lite bilder på det sen. när jag har tid, eller OM jag har tid..

men idag är det lördag, vaknade sent, och idag blir nog inte så mycket gjort, kanske drar och hyr någon film eller laddar hem, eller något sånt åt det hållet, och har myskväll. vill se klart twilight filmen, och den filmen har ine klara sett heller.
sen på måndag blir det växjö, shoppa loss, ohyes!

hade bra. ♥ ciao.


moi und klaaaraa :>

juldagen.

juldagen idag och det ända som hålller mig vid liv är att vi ska hämta upp klara imon !
OHYES! och alla är på balders utom jag.. man blir deprimerad. LIVET SUGER ! HEJ !


GOD JUL!

aa, nu sitter jag här uppe i oxelösund, lite mer julkänsla än vad det var hemma, för det snöar minsann lite grann, och om en timme ungefär är det kalle anka, inte för att jag tycker det är speciellt bra, men det är ju tradition som sagt ! och kusinerna, alva och anton är det ju bara ett MÅSTE att se för dom.

och eftersom vi ska stanna här till fredag, och det var då klara och elin skulle komma till mig, så kanske vi plockar upp dom på hemvägen, om det nu blir som jag vill. haha, elin var iaf sugen på det och klara med!  vi kommer dock få trängas sönder i bilen, men det är ju inga probs, vi har ju trängts i en stuga på typ 12 kvadratmeter i flera veckor. så det lär ju fixa sig.

..men det jag ville säga med detta inlägg är god jul, så GOD JUL FI

och nu hänger julstrumpan på dörrhandtaget.

hoho !
aa, nu är det minsann bara någon timme tills det är julafton, denna dagen är nog den längsta dagen för alla småttingar.
man var alltid så ivrig denna dagen när man var liten.

och just nu sitter jag och spelar bingo, haha, längesen, men det är underhållande. inte för jag tror man kommer vinna något, men det är ju alltid en tidsfördrift.
efter det, måste jag dock städa det sista på mitt rum, och packa till imorgon , för då drar jag mig vidare till oxelösund,
och sen när jag kommer hem, blir dt antagligen kanske (?) att klara kommer hit, för elin bangade :( emorycket. men det ska iaf bli grymt kul att träffa henne om det nu blir så att hon drar sig hit.

 OCH VAD HÄNDER PÅ NYÅR FOLKET ?!

dan före dan före dopparedan

japp det är det idag minsann ! jag kan inte fatta att det snart är jul, det var ju för sören nyss sommar ;o det har gått riktigt fort denna terminen!

..menmen, idag så har jag minsann bakat, både banankaka och mjuk pepparkaka, skulle baka chokladbollar som det fint heter, eller kärleksmums, men orkade dock ej det, så det får bli någon annan dag, om inte ikväll ?!
iaf, så kommer mackis hit om en timme. underbart.  så nu ska jag dra och fixa mig, men vi hörs imorgon. hej hopp !


banankakan ↔ mjuk pepparkakor

nu brinner fjärde ljuset..

helouwhelouw..
nu är det fjärde advent, och jag är lite besviken på mig själv att jag inte kollat ett ända avsnitt på julkalendern iår, men har varken haft tid eller lust.. men men! thilde tycker den är sjukt bra, så jag kanske går miste om något kul.

men men.. jag kom nyss hem från mackis. drog till honom igår, vi kollade en film, bubblade, bastade och lite sånt :) mys. fast dt är alltid mys med honom. men iaf, så drog familjen salomonsson till göteborg klockan tio idag, så jag har myst med stina och sånt hela dagen tills nu.

och nu så MÅSTE jag städa mitt rum, säger alltid att jag ska göra det , men dte blir ju som sagt aldrig av! MEN IDAG SKA DET SKE UNDER ! hihi.. och ikväll kommer farmor och farfar, dom har jag inte träffat på tusen år känns det som.. dålig stil av mig, att inte hälsa på dom när dom inte bor så långt härifrån liksom. men det ska jag försöka få ändring på. men iaf så ska vi äta julgröt, och skinka, och lite sånt.. aa alltså ett litet julbord ikväll med familjen och farmor och farfar!

..nu till städningen, hej hopp !

winterbells och flygande ankor.

alltså jag är en no-lifer. japp det är jag, inte bara jag heller, utan jag OCH thim! :D
vi sitter och spelar sånna extremt random webbspel!
och man kan balla ur som fan på dom.. aa.

är det någon som har spelat winterbells ? -det spelet har jag nog ballat mest på!
men iaf, så mamma tror jag är dum i huvudet, när jag sitter på mitt rum och skriker, och slår på allt möjligt :)

men aa, vill ni testa det så varsegoda här finns länken :
http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

och igår fick jag ett nytt spel av thim, japp nämligen Tigers kycklingsstuds.
det har jag inte ballat ännu på iaf, men mitt rekord är 174 !
så om ni inte har något för er, så vrf inte testa att slå mitt rekord ?!

här är länken till kycklingstuds:
http://www.extrude.se/speldemo/tigerstuds/spel.html

hade så kul

hopp i säng, ohyes.


..är fortfarande inte trött, men det kanske inte är så konstigt, men nu måste jag bara hoppa i säng och försöka sova iaf, annars är jag halvdöd imorgon! och det är inte nice, imorgon blir det antagligen macketime. :) om han nu är pigg på det.

OCH JAG FANN ÄNTLIGEN THIM! :D hihi, och vi ska nog klicka hem denna tröjan ! right ?
var den inte nice gott folk?

information, efterlysning och allmänt tråkigt inlägg. TOPPEN!

goddag ..eller godnatt! för klockan är 00:03 och jag vaknade nyss, gick och la mig klockan sju typ, och trodde jag skulle sova runt, men nej, så nu är min natt grymt körd! åå, inte underbart! vrf ska jag ALLTID förstöra min nattliga sömn.

och om ni undrar vrf min blogg ser helt fucked up, så är det för jag skulle byta bakgrunds bild på bloggen, men kunde dock inte själv och gustav var inte inne, så kunde inte fråga om han kunde hjälpa mig kanske med det (A) . men får försöka fixa det imon, så imon får ni se framsteg, i hope.

JAG EFTERLYSER OCKSÅ THIM ÄIKÄS ! VART FASEN ÄR HAN ?!?!?!
inte varit vid datorn på hela dagen/kvällen/natten ! jag är orolig.

och macke är helt borta :) det skålar vi för, eller nej.. det sover vi för. hihi eller försöker.
puss

jullov, betyg, och.. regn!


thilde och moi idag :)

ja.. nu är det ÄNTLIGEN lov, wiihuuooo ! ohyes, dagen började med att thilde kom till mig på morgonen, blev lite disney chanel tittande eftersom hon är fortfarande i det stadiet, likaså macke. menmen, sen fixade vi oss, och begav oss till skolan, där lekte vi land och stad först, klassiskt, men jag pallade ej att vara med så jag skrev poäng istället. efterdet blev det att vi dansade och sjöng i forum, och sen blev det som alltid traditionen att dansa kring granen, som var en plastgran dekorerad med en orange kon som stjärna och lekband och ärtpåsar, som glitter och kulor.. ja ni fattar själva att den var riktigt nice ;) sen fick vi ut betygen och jag är riktigt nöjd faktiskt. så tummen upp till mig själv! (Y)

..och nu så ska jag bara ta det riktigt grymt lugnt. och tänka så lite som det bara går. GOD JUL VÄNNER :)



nr. 1


vi ville höra nätet prassla..?

Helouw..
denna sista veckan har varit sjukt slapp, dock har jag varit sjuk och så. men det har varit gutt ändå..
igår hade jag och macke två månader. hihi. ♥
och idag, så hade vi sån handledar tid med handledarna och klassen uppe i hemkunskapen. jag och thim gjorde jordgubbstårta, dock skulle han tina upp jordgubbarna och hade dom på full värme i micron i 15 minuter, ja han tinar jordgubbar på sitt sett :) men den blev askalasgod. och dom andra gjorde pizza. aa, nyttigt.. så dagens måltid var alltså, pizza + pizzasallad, tårta, pepparkaka, lussebulle och läsk. HELT OK !

och eftermiddagen var ju den omtalade innebandymatchen mot lärarna.. vi var smurs och målades oss knallblåa, gulligt.. kommer bilder på det när jag fått tag i några för jag glömde ju kameran själv. som alltid.
men första halvlek gick helt kanon, höll nollan liksom, men sen förlorade vi dock andra. 4-0 blev det! killarna förlorade med 7-2, synd det, för dom var riktigt duktiga. men men.. lärarna fortsättar att bevara sin heder. det är väl bara att säga grattis.

och idag är det EXAKT ett år sen vi satt upp i hemkunskapen och hade hejdå-ellen-för-nu-ska-du-flytta-och-lämnar-oss avslutning. du ska bara veta vad vi saknar dig.. men vi får ses snart, hål i navlen snart ju, right ? :D


hade :)


bild från ett år tillbaka. då vi sa hej då till ellen.

www.fargadelinser.com



jag har alltid velat testa bruna linser, men har aldrig tagit mig tiden att köpa/beställa.
men så såg jag på www.fargadelinser.com att bloggare som  varit aktiva i två månader kan få ett par gratis färgade linser.

så vrf inte göra det du också ? no big deal om man säger så.
gå in här:

www.fargadelinser.com

25:e (N)

fick just veta att afasi och filthy som skulle spela på balders den tionde januari, inte kunde då och skulle ha en större spelning i malmö, vilket gjorde mig grymt depp, eftersom jag är inte hemma när julbalders är !

men va ska man göra åt saken.
jag har iaf suttit och skrevit julkort nu, hihi, inte för det är speciellt roligt så man jublar, men det  är ändå en tradition, som man har vid jul, och då så hade jag ändå inget bättre för mig just nu, har dock inte skrivit till så många, dom närmsta och dom man alltid fått av tidigare år.


och blondinbellas nya tv-dagbok, var ingen höjdare enligt mig. tyvärr.. det ända hon sa typ var hur mycket hon hatade att diska och städa, jag menar vilken människa gör inte det ? :) men aa, good start, eller.?
dom som såg det, bra eller ?

nu ska jag snart sova, för ska till skolan imon!  puss.

& nu så var snön borta..

idag är det en regnig måndag, jag är mega glad!! ..dock är jag sjuk, men det är ju liksom jullov på fredag så man kan ju inte allt annat än att vara glad, för oj vad efterlängtat lovet är om man säger så. på jullovet kommer jag äntligen få träffa klara och elin, det var ett riktigt bra tag sen kan jag ju säga, så det ska bli kul.
Helgen har varit riktigt kanon, alltså tummen upp kortfattat, fast har kännt mig typ halv sjuk hela helgen, men det gör inget när man har bra sällskap, alltså marcus! :)
Och imon är det tisdag och då ska jag och thilde och julhandla på väla efter skolan, sånt gillar man verkligen.  och sen kommer väl denna veckan bara bestå av slappiga dagar, och vem gillar inte det ? på torsdag är det ju innebandymatcherna mot lärarna, önska oss lycka till kan nog behövas, men vi har ju övat en del, men man hoppas ju på det bästa ;)

nu ska jag nog göra "chokladbollar" och mjölk, och sätta mig och glo på disney channel,  nyttigt ska det vara!

hade ♥


det är helg mina damer och herrar!

Helouw.
Lucia igår, och jag var inte med, eftersom det inträffade vissa förhinder, kände mig dock inte bra heller. så stannade hemma, sov bort hela dagen typ, kollade även på två harry potter filmer. grymt bra är doM ! men men.. sen så på kvällen var det ett sånt tjat om att dra till tif, så ringde tea, så kom den kvinnan hit och vi drog till tif. :) rätt mycket folk där, och hyfsat kul faktiskt.. sen så blev det att ta med mig en viss macke hem, som även fyllde år igår, GRATTIIISS LIKSOM! ♥
vaknade för någon timma sen, macke har dragit hem, för dom skulle ha kalas, men han kommer även ikväll.

nu ska jag ta och äta något! HEJ HOPP !


bilder från sommaren !

summan av kardemumma!


Hittade en grymt snygg klänning på Chicy shop. :)
dock slut i lager! 

för övirgt, så är klockan grymt mycket, och jag borde sova!
men annars har dagen bestått av skola, luciaövning, sova, och pluggning, alltså inget speciellt.
och imon är det slappdag, japp för det är torsdag.

och just nu sitter jag och undrar om thilde är ledig på fredag ?! :D
eller, fick jag svar på dirr, eftersom hon ska gå på lucia ! SUUUG!
men men.. jag och thildis ska iaf och julhandla nästa vecka, ohyes!
vart det nu blir återstår att se, men det ska iaf bli mysigt.

och jag saknar min mackis!  ♥

och nu ska jag ta mitt kosttillskott som smakar åt ******* !
och sen diiirrrrr i säng! HEJ DÅ GOTT FOLK!

jag ser det stora i det lilla, ohyes!

ohhej !
det var länge sen jag bloggade nu.. men men varit så mycket nu sista veckorna innan det är jullov!
ååh, vad skönt det ska bli kan jag lova. Jag satt och diskuterade med elin igår om att vi tyckte att vi
skulle åka utomlands till påsklovet, jag klara och elin! jag är grymt pepp på det iaf, men vi får se hur
det blir med det, är ju ett tag tills dess liksom men ändå !

skolan nu är PEST ! ohyes, men men.. även mycket prov och sånt shit nu!
sista provet för denna termin har vi imorgon, i samhäll !
om politik, det är grymt intressant, dock svårt !

och idag har jag även blivit blondare, helt ok :)
och på fredag fyller min lilla man år, 16 bast ! aa, han är inte äldre ;)

men på julafton drar vi oss upp till oxelösund, till kusinerna.
ska väl bli helt ok, dock missar man mycket här hemma,
men va ska man göra åt saken.

Salam




Anton, Alva & Jag.

dansa, dansa, era jävla svin.



KOLLA VAD VÄRLDENS BÄSTA MARCUS SALOMONSSON HAR KIRRAT !
MINA SKULLCANDY
OJOJOJ VILKEN MAN, MIN MAN! OHYES!


bara det jag vill säga, nu ska jag nana, goooodnaattt

torsdag kväll.

HEJHOPP !
vaknade idag vanlig tid, men sen visste jag att jag skulle till doktorn så jag somnade om för skulle dit vid tio. sen var jag där och begav mig senare till skolan, var där en stund, sen blev det tandläkaren, och det var ju inte kul precis! FY ! men men, jag klarade det, haha.

jag hatar mina sovvanor efter skolan, måste få ett slut på dem alltså !
men men, imon är det fredag, IGEN ! skönt..
och då blir det thilde time, ohyes.

har inget mer att säga än att jag känner mig som en död kvinna ! :)
och emmie är väldigt lättroad, och tobias är ännu lättroande eftersom  han sitter och skrattar åt att katten är så lättroad. hahahaha, fult.

GOOOOD KVÄLL!

if the silence takes you then i hope it takes me too.

shulelulu !
det snöar ute, mega mys. synd bara att det inte är lite kallare så att snön kan vara kvar några dagar !
aja, sånt är livet i guess.

onsdag idag, har inte hänt så mycket precis. skola och så, fick reda på matteprovet som vi gjorde förra tisdagen, fick mvg, mega ivirg. hiihihi, men aja, *mata katten*. hade även kemiprov idag, det gick väl helt ok antar jag. betygssnack imon med monica iallefall. och vid tio ska jag till doktorn, och vid halv tolv, ska jag till tandläkaren, och göra sånt tandavtryck, med sån gägga/massa i munnen ! jag hatar allt sånt, så kommer ju inte jubla precis! men men.. annars är det förövrigt en slapp dag imorgon, så det är ju alltid tummen upp !

Och nu har jag precis färgat håret på tobbe, dark brown ohyes.
Och jag saknar min bärbara! men men.. får den nog innan jul.
aa, och för dom som inte visste så är den på lagning, eftersom
jag var så smidig på öland och stampade på min dator !

nu blir det plugga samhäll! OHYES! :)

RSS 2.0