söndag morgon

God morgon :))

Redan söndag, ska snart trycka i mig lite frukost, och sen kommer thilde och vi ska dra ner och sola. :)) blir väl att planera lite inför nästa helg och så med.

Sen senare ikväll kommer macke.

Men nu måste jag packa ner allt som ska med tillbaka till Halmstad och så. :) Så det ska jag göra nu. Och jag köpte kuddar och gardiner på indiska i fredags innan jag stack hem, så det kommer säkert bilder på det sen i veckan. :))

PUSS !


lördag kväll

Kvällen har spenderats med världens bästa Thilde.
jag älskar dig.



daaaaaaatooorrr

Hejhej !
Sitter just nu i skolan, har precis fått våra datorer. :) skit niiiice, måste jag säga.
Mamma har varit här över natten med, så hon skulle hem nu runt elva så åker med henne hem, så det är skönt.
Veckan har gått galet fort alltså. 
Men vi hörs när jag kommer hem.
PUSS!

ner mot bussen till halmstad..



God morgon !
Steg upp vid kvart i fem idag. fyyyyy säger jag bara. Det var något grymt jobbigt att komma upp, så det är tur jag inte behöver göra det varje dag kan jag lova !  .. Men men, ny vecka iaf, hoppas det blir lite mer vanliga lektioner denna vecka iallefall. Nu ska pappsen köra ner mig till bussen, för inte orkar man gå ner dit på morgonen så. Men som sagt, på fredag är jag hemma.  Vi hörs då. PUSS !


2009-08-23

Hejhej ! :)
Helgen är redan över. Det har varit SÅ skönt att ha varit hemma, jag har nog aldrig uppskattat att vara hemma hos mamma och pappa som jag gör nu för tiden.
Men imon ska jag tillbaka till Halmstad då jag tar bussen på morgonen. Sen blir det skola direkt, och sen efter skolan ska jag tvätta lite handukar och sådana nödvändiga saker, sen måste jag gå och handla med, så jag får mat i mig. Träna hade jag också behövt kan jag lova, så kanske tar en liten titt ner i källaren imorgon också.

Sen kommer mamma och pappa på torsdag då det ska på typ föräldrar möte. :))

Och jag har inget internet där ännu, så blir inget mer uppdaterat förens på fredag, då det säkert kommer bilder från veckan och så. :)

Hade bra nu tills dess ♥


min lägenhet :)

Så, här kommer lite bilder på min lägenhet, nu när den är klar och allt. :))
här kommer jag spendera nästan tre år frammåt.


här sover jag :))

här lagar jag min maat,  :))

här sitter jag och kollar på tv2,  ska köpa tre kuddar till soffan också !

här kommer jag in :))

här äter jag med mera :))


så det var allt.

hemkommen för helgen :)

HEJ ALLA !
så nu har jag uthärdat nästan en vecka själv i halmstad, utan internet och tv. Kan säga att det var ganska segt.
Men skolan är toppen faktiskt, och jag gillar klassen och så. Vi har jobbat väldigt mycket med 2:orna och 3:orna också, så det har varit kul att lära känna dom med. :))

Men idag på bussen hem, så träffade jag på elinor, och vi har bestämt att vi ska ta och hitta på något nästa vecka, för båda vi två känner oss ensamast i sverige just nu med ingen kontakt till omvärlden! :D haha. så vi planerade i princip att vi skulle satsa på att bli tjocka. hahaha

Men men, lägenheten är klar nu, så det kommer lite bilder på det lite senare här i bloggen ikväll.


skit ful bild, men får bjuda :))

Snart inflyttning..

Hejhej ! :) ..eller det blir nog mer god morgon.
Känns som alla börjar skolan idag. Men jag börjar inte förens imon, så nu ska jag bara packa ihop alla kläder och sånt nödvändigt som jag ska ha med mig till halmstad senare idag, sen drar vi runt 5 tiden kanske. Jag är svin nervös inför både skolan och att sova själv, för innan när jag varit där så har alltid macke varit där, men nu blir det helt själv !! så det är nervöst kan jag lova..

Jag börjar skolan imon klockan 10.30 , så det är ganska skön tid att börja på ändå. :)
Dock måste jag till åhlens eller bokhandeln och köpa lite nya anteckningsblock och suddigum och sånt där, för har bara hunnit köpa perm och kalender än så länge..



Det finns så grymt mycket fint på ordning och reda, synd inte den butiken fanns i halmstad.

jag rekomenderar :)

Mackis och jag var på bio igår och såg sommaren med göran. Såg trailern innan och tyckte inte alls den verkade bra, men måste säga att den var riktigt rolig faktiskt. :D göran var en riktig glidare kan jag lova ! :D
Så ja, jag rekomenderar den filmen starkt.

TUMMEN UPP !


8 dagar kvar på sommarlovet BARA ;o

En sak kom upp i mitt huvud nu när jag satt och kollade på vad det var för datum idag, och räknade till sist ut att det är ju för i hela världen bara 8 dagar kvar tills vi börjar skolan ;O  HALLÅ ?!?!?!? jag blev mega nervös nu.

Helt ny skola..
Helt nya människor..
Helt ny stad..
Helt nytt liv..

Men jag får hoppas att jag kommer trivas där iaf. :) för det vore ju hemskt annars.
Någon annan 93: a som börjar bli nervös eller ?!


Nu : Halmstad

God morgon,  jag är galet trött kan jag lova. Beger mig till halmstad snart med macke. Och ikväll blir det väl att vi går och kollar på bio, någon göran film, för macke ville se den. Sen ska jag se om jag hittar någon party outfit som jag kan ha på fbu som blev flyttat till söndag. Vi får väl se om vi kunde fixa en förfest innan vi drar dit, som på skolavslutningen, för det var grymt kul. Annars blir det väl att jag och thilde drar igång själva. :D haha.
Men men.. Sen är det för övrigt ljungbydagarna, och vi ska köra en repris från förra året med cindi och mella. :) så jag befinner mig i ljungby från fredag till söndag morgon.

Nu ska jag ner till macke och äta något, och sen ska vi dra oss vidare.. :)
Hade fint.


THAILAND <333333

Måste bara säga, att om 4 månader exakt idag så drar vi oss till Thailand, macke är på också, så det ska bli helt underbart. Är borta i tre veckor, och kommer hem dagen innan nyårsafton, så då lär man förhoppningsvis vara brun tills dess! :D

iaf, jag längtar sönder nu, för vädret i sverige SUGER...


Går dagen :)

Cyklade mig bort till thilde igår runt fyra, så började vi fixa oss lite smått. Sen så kom chrille klockan halv åtta och kenta skjutsade ut oss till anton. :)) det var ganska trevligt faktiskt. Jag och carolina dansade loss med oss själva, till en as skön låt, som jag nu efterlyser !!!!

Men det blev inga bilder at antons place, för glömde bort kameran, men har några från thilde.




sötis-thilde

massor att göra.. :)

God morgon.
Det blev till att stanna hemma ändå. :)) så ikväll blir det att träffa thilde och sedan dra till anton.
dock har  jag en del att göra tills dess, som att klippa gräset, hänga upp tvätt, slinga håret, fixa mina naglar mm.. så inte ska jag slappa idag. Men det är bara att dra på en massa musik sen kör vi. :))


saknar redan öland, måste jag säga.

halmstad

Hejhej !

Kom hem för några timmar sen.
Har haft två mycket mysiga dagar med min mackis. :)  vi invigde min lägenhet i halmstad, och schtekväder har det också varit, så vi har suttit och stekt på min lilla mini balkong. Imon blir det antagligen att dra till anton med thilde, om det nu inte blir att jag drar med till trelleborg. Vi får se hur det blir..  :) hade varit kul att träffa lite nior, vilket jag typ inte gjort sen skolavslutningen.




:)

Hejhej !
jag ville bara informera att  jag är hemma från öland nu, och jag har haft det kanonbra, med härligt underbart gammalt folk och även en del nytt, och med mycket skratt, dock har inte vädret varit det bästa, men nu snackar vi öland, oavsett vad så är det kul där. Jag har upptäckt två nya intressen, go cart och beach volleyboll, vilket jag kommer pyssla med mycket nästa år.

Men men, vad som händer i mitt liv just nu, är väl att jag håller på att ta mitt pick och pack och drar mig mot halmstad, där jag flyttar in om någon vecka. Ska bli ganska spännande ändå.

Vill ni se en massa bilder från öland, kan ni gå in på min bdb, SANDRAHANZEN! :)

puss från mig!


RSS 2.0