helgen vecka fyrtioåtta.

Fredag:     Skolan gick mycket fort, och därefter begav jag mig med thilde hem till henne. och oj vad jag har saknat våra fredagar. du ska bara veta ! men men, vi sjöng sing star, och vilka sjärnskott vi är på låten "kom och ta mig långt härifrån" hahaha, jag dog iaf. sen så blv det mycket snack om allt och inget. tittade även på idol och fetade oss med pizza. det brukar vi vara bra på  liksom! mycket trevlig fredag, kan jag ju säga.

Lördag:     Det var bara upp och hoppa och in i bilen, för att åka till osby, där gjorde mammsen sina ärenden, sen blev det mormor och morfar! jag och morfar har ju som tradition att dra till netto och handla. så tobbe hände också med, och dåså välte han ut typ 10 ölflaskor, fetaste öl-pölen blev det, haha morfar skämdes ihjäl och gick ut. sen efter det blev det hem och äta hos mormor och morfar, sen hem. på kvällen blev det att dra hem till lilla mackis. vilken man det är, finns ingen bättre än honom kan jag lova.  ♥

Söndag:     Drog hem från macke vid typ 1 eller något, var egentligen tänk att jag skulle till julskyltningen i mrd på kvällen, men det blev ej så , får sofie ringde och frågade om jag ville vara med och träna lite innebandy i gympasalen. så drog dit vid sex, var hemma sen vid åtta, riktigt kul var det iaf. och nu så har jag städat och ska snart plugga lite kemi!

detta var i princip min helg,
skola imon, fast snart jullov så.
sista veckorna nu ju. riktigt gutt!

hade bra !

nu är palmen ute gott folk, BRA ELLER DÅLIGT ?





JOHAN PALM ÅKTE UT UR IDOL IKVÄLL !


ojojoj, vilka rubriker det kommer bli imorgon i tidningarna. Jag själv tyckte det var i princip rätt person som åkte ut ur idol ikväll.. eller egentligen inte. men johan kommer ändå komma så lång i vilket fall som hellst ! men killen var charmig, måste jag dock säga er.
men kvällens höjdpunkt var ju detta hysteriska fanset av Johan Palm som fullständigt ballade ur. Hemma hos familjen Magnusson, höll vi på att dö av allt detta skratt! Men den tjejen, måste ju varit helt hjärntvättad eller något, och hon har nu skämt ut sig för nästan hela sverige, måste kännas bra. hahah, tycker faktiskt synd om denna palmen som får stå ut med fans i den stilen. jag hade blivit totalt livrädd för henne kan jag ju lova. jag menar, han är ju inte gud liksom!  så varför all denna hysterik?
men sök hjälp till denna desperata lilla flicka så fixar sig nog allt!
att vi kommer få se mer av Johan Palm i framtiden är ju helt klart bergsäkert.

kolla in fanset är ju ett måste så gör det HÄR ↓
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.744453






jag äter hälsosamma regnskogssvampar tills jag får känslokalla självmordstankar.

länge sen jag bloggade.. men denna veckan har varit stressig ! inte bra för hälsan.. men vad är det nu för tiden egentligen! aja.. slänger iaf ett inlägg nu om mest allt och inget. haha, noll intressant men ändå.
imon ska typ alla till DHW ! jag skulle lätt vilja hänga på, men vad gör man ! sånt finns det inte tid med, men det hade varit grymt kul iaf. kanske det blir dh till sommarn ist, vem vet liksom.

men idag är det onsdag, har haft matteprov också, och dte är första gången jag känns att det gick sådär RIKTIGT RIKTIGT kanon bra, så var överlycklig i 5 min efter. hoppas på bra resultat med, som jag sletit med detta kapitel.
men men.. imon är det prov i religionen om judendomen, jag har ju varit borta så mycket de två senaste veckorna från skolan, så känns som jag inte kan något eftersom jag har missat så mycket. men det ska nog gå ändå :)
önska mig lycka till kanske?
annars har jag bara tränat och så idag, träningen idag var grymt kul, hahahah, skrattade sönder.
vi skulle gå sån där skottskärra, som man alltid gjorde när man var liten, då gick det ju GALANT om man säger så. så man trodde det skulle vara skit enkelt, men det visade sig att det var det jobbigaste jag har gjort med mina armar på alla dessa år jag levt. hahahah, jag och cissi kom även sist, fast vi fuskade sönder. men ändå ! (Y)

& imon väljs skolans lucia också ! OCH VI ALLA HOPPAS VÄL PÅ ATT DET BLIR SANDRA LITTE ?! eller ?!
för hon är ju stjärnan på att sjunga <333  :)
jag vill vara tomte iaf, tärna är överskattat, men vi får väl se vad som händer och sker.


fredag     blir det lek och mys med Thilde.
lördag     myser jag med stina, eller.. macke ! vi får se vem jag väljer.  ;)
söndag   blir det antagligen julskyltningen, för att kolla på thilde. antagligen i mrd. vi får se.

så full helg, :)

ställ dig upp kirra dansen honey.

det finns två optimala danser som bara är ett måste att lära sig !
och det är :
  • caramelldansen
  • övningskörs-dansen


vi kan ju börja med caramelldansen
http://www.youtube.com/watch?v=J_DV9b0x7v4&feature=related

hur man går till vägar för att klara av dansen:

för ultimat effekt:
• sätt på ett plåster på knät
• bind en tröja runt midjan
• öppna käften så mycket du kan
• kisa extremt mycket med ögonen

dansen:
• vicka på höfterna extreemt mycket till takten
• sätt händerna vid tinningen, och "vinka" med dom i takt till musiken




och nu har vi kommit till övningskörs-dansen
http://www.youtube.com/watch?v=7MniRndBkCU

hur man går till vägar för att klara dansen:

för ultimat effekt:
• ta gärna på dig någon svängig kjol om du är brud
• om du är kille ska finbyxorna och en matchande tröja på

dansen:

• börja med att köra en juckningstendens med böjda knän i takt
• sen tar vi dom lätta stegen till vänster, och sen tillbaka, öka takten när du fått in det
• sen har vi den snea "sparken" frammåt
• därefter har vi "skridskoåkningen" (man slidear bakåt lite så där snyggt)
• sen kommer vi till den sista och mest avancerade stegen, man börjar med vänster fot över höger, och höger bak, sen vänster ben åt vänster, sen höger ben fram framför vänster, sen börjar det om så

det var alla stegen, sen är det bara att slå ihop dom och kombinera lite som man själv vill!
hoppas detta har hjälpt er på traven.


LYCKA TILL ! :)

den dagen jag flyttar ut ur mig själv, då ska jag sänka blicken.

Måndag, IGEN ! veckorna bara rinner iväg. det har snöat idag.. grymt mysigt, enligt mig. och det är exakt EN MÅNAD kvar till julafton, ojojoj, det börjar närma sid. och det är ju första advent nu på söndag, då kommer det bli ännu mer julkänsla, eftersom du ar de flesta satt upp ljusstakar, julstjärnor, och småljus ute i granarna. det är nog det bästa med julen !

vi har alltid firat jul här hemma, med mormor och morfar, farmor och farfar aa du fattar, men iår så skulle mormor och morfar upp till oxelösund, fär våra kusiner och så bor. och då kom min kära mor med förslaget att det ska vi med. men det är väl bara lyda och följa med!   ..men jag kan ju säga att jag hade hellre velat vara hemma.

nu innan jullovet är det grymt mycket pluggande, läxor och prov hit och dit! bara denna veckan har vi två prov, sen nästa två prov, aa ni fattar vinkeln! kunde dom inte bara delat upp det lite bättre under terminen iställlet, så att det inte blir så våldsamt mycket nu i slutet.. för denna tiden vill man ju njuta av, och inte sitta och råplugga 24/7 ! men men .. kanske bara jag som tycker det.

nu ska jag iaf sätta igång med pluggandet och lyssna på slagsmålsklubben !
VILKA GUDAR DOM ÄR ! ♥

SÖNDAG. 23/11 -08 13:30

nu innan jul blir det ju att man gör en önskelista!
och högst upp på den just nu är en systemkamera,
inte så jätte avencerad eller så, ,men en nikon D40
hade varit helt ok, för den kamera jag har nu är grymt
dålig, måste jag säga! och fotoblogga är MYCKET
roligare !



Vad står på eran önskelista ? :)

 / sandra.



SÖNDAG. 23/11 -08 13:26

Helouw.
idag är det söndag, söndag med innehåll ? JA ! jag ska plugga i princip hela dagen. inte för det är så kul innehåll men det funkar. får se det stora i det lilla. för det är ju det man gör här i livet.

igår var det lördag. dagen började med att jag följde med pappa och tobbe till växjö! vi håller ju på och göra om vårt vardagsrum typ till tv rum. inte för att jag är så insatt, men vi skulle iaf iväg och kolla på soffa och köpa tv och så. Soffa hittade vi minsann, så den beställs på måndag, och tv och ljud är köpt. så vi fick ganska mycket gjort. men jag är ju inte den som är så intresserad och insatt i vad det blir för tv och så, så medans pappa och tobbe var och köpte det så var jag i stan. det är så mysigt vid denna tiden. då de sätter upp lampor och sånt mysigt. och det är litet snöpuder på marken och oerhört kallt.

om man kollar i alla butiker nu så har det kommit in grymt mycket fina klänningar till nyår!
och jag hittade en grymt fin svart tubklänning på gina som blev köpt, skönt att ha det avklarat kan jag ju säga.
kanske kommer in bilder på den sen om jag har lust/ork/vilja med mera.

efter vi hade varit i växjö, blev det hem och äta och så, sen vidare till mackis. den människan är helt grymt underbar. han gillar grodor också, och är mega sexig i glasögon, och flörtar sönder med stina hela tiden, men det gör inget !  ♥

Hade / sandra hansen. :)

FREDAG. 21/11 -08 21:23

I do believe it's true,
That there are roads left in both of our shoes.
But if the silence takes you,
Then I hope it takes me too.

Ba-da-ba-da-ba-ba,

death cab for cutie ♥

japp som sagt, idag är det fredag och jag plockade nyss fram death cab mappen, så i detta nuet sitter jag och lyssnar på dem. back in the days music om man säger så. annars idag har dagen gått ovanligt fort för att vara fredag, det gillar man. jag har även klippt- slingat mig idag. det blev helt ok, lite kort kanske, men det är sånt som växer ut. Nu fick jag iaf bort det grymt slitna håret, och även bort lite av det mörka håret. vilket är tummen upp.
idag var jag och elinor tydligen jourelever, vilket vi fullkomligt hade glömt, iaf jag. så aa, kommer säkert få vara det igen nästa vecka bara för jag missade det idag !
På idrotten nu för tiden är det allways innebandy, hur kan det komma sig ? jioo.. vi laddar upp för att slå lärarna i innebandy, dagen innan jullovet. jag är rätt pepp på att vinna iaf. eftersom det är aldrig några elever som har vunnit på kanske 25 år eller något. så det hade ju varit sensation om det skulle inträffa.
och imorgon blir det att åka till växjö med pappa och kanske mamma köpa tv, och jag ska köpa en trippeltång, eller vad det nu heter. sen at the night blir det ANTAGLIGEN hem till mackis. sånt gillar man. jio, tack.

är det någon som funderar på att plugga i halmstad, så kan ni ju GÄRNA meddela detta. :)
nu blir det nog även en del plugg, för det kan verkligen behövas. måste ta igen !

have a nice day,  /sandra hansen. ♥

TORSDAG. 20/11 -08 19:08

bara för att jag inte har något bättre för mig..

Du och en bästa vän.
Du som liten.
En plats du saknar.
En dag du minns.
En bild som väcker känslor.
Någon du litar på.
Några du saknar.
Några du älskar.
Någon som betyder mycket.
Någon du tycker om.
Dig själv skrattande.
Dig själv.
Den du alltid har roligt med.




Du som liten ↑

Du och din bästa vän ↑                           En plats du saknar (öland) ↑

En dag du minns. (kalmar-dagen) ↑    En bild som väcker känslor. ↑

Någon du litar på. ↑

Några du saknar.  ↑                                Några du älskar, (+tobis) ↑


















Någon som betyder mycket. ↑               Någon du tycker om. ↑ 

Den/dom du alltid har roligt mer.




mm ohyes

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/208996/ssandi?claim=7zhvu24k6z4">Följ min blogg med bloglovin</a>

ONSDAG. 19/11 -08 20:46

shuu.
har fixat till lite smådetaljer på min blogg nu, tillräckligt avancerat för mig kan jag ju säga att det var. men det blev lite bättre, enligt mig.

men men, idag är det onsdag, och det har varit en riktigt kul dag må jag säga er.
dagen började med att jag var försenad till skolan i tio min, eftersom min underbara
bror tar MIN cykel när han drar till bussen, och då får jag ju såklart gå, jag älskar det !
det gör morgonen sådär extra härlig, mm aa jio.
men sen iaf, så hade vi trippelbolll hela förmiddagen. och det gick riktigt galant måste
jag dock säga, vi brudar vann av klasserna a, b, och c. men sen om man då räknade
med killarnas resultat så gick det inte sådär bra precis ;) JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER ER
KILLAR I KLASSEN :D haha. men iaf, det handlar ju inte om att vinna, eller jio till en
viss del, men sen när man börjar skrika ord till varandra som man inte bör säga så
tycker jag det börjar gå över gränsen och gå över till extremt dålig förlorare. jag menar
vi gör väl detta för att ha kul ? right :)
sen var det mat, OHYES tänkte man.. sen bara OH NOOOOO !! grymt mega äcklig mat.
eller nej så säger man inte, man måste tänka på de fattiga barnen i afrika. :)
menmen.. tog nått knäckebröd och citronvatten. det är helt ok ändå, sen slutade vi

typ 30 min tidigare idag, det underlättar något sjukt, dagen blir genast mega lång ;o

och nu sitter jag och kollar på hem till midgård avsnitt.
HAHAHAHAH ! det finns nog inget bättre.

det är ett måste att kolla in de här . :DD

http://www.youtube.com/watch?v=u1KiLzAcdd0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=NDhdY7yr-28&NR=1

HAHAHAAHAAAHHAHAHAHAA
HELT KLOCKRENA ÄR DOM ♥

aja, hade ;) / sandi.


TISDAG 18/11 -08 18:45

helouw igen.
ooohyes, nu har jag och mamma bakat grymt många bullar ;o hållt på typ i två
timmar eller nått. haha. så cindi, varför inte komma hit nån dag i veckan så kan
jag bjuda på bullar, bara för att du älskar det !

jag lider av sömnbrist, det känns nu, så idag har jag bestämt mig för att jag ska
lägga mig tidigt, alltså runt typ 9-10 istället för klockan 1-2 på natten. men ska
bara skriva klart det skrivtliga om ledarskapet på gymnastiken till imorgon.

det börjar dra ihop sig till jul, och innan jul så ska man söka till gymnasium,
alltså inom en månad ska jag veta precis vad jag vill bli här i livet. jag är en velig
person, men jag känner mig ändå säker på ett sett, men ändå.. det är jobbigt iaf.
men jag har ju velat om jag ska plugga i halmstad eller växjö, men jag kan ju säga
att det överväger mot halmstad nu, har även fått tips på lägenhet, 2.400 i månaden
eller något, det är billigt om något, men bo ensam ? kommer jag klara det ? som
sagt, det känns jobbigt allt det här om vad man vill bli, hur framtiden kommer ser
ut, eftersom vi nu om en månad ska välja i princip hur vår framtid ska se ut.

aja, ska snart lägga mig och läsa en kurt wallander bok.
har inte kommit så långt i den, men den är grymt spännande,
så jag kan ju verkligen rekomendera den!

Henning Mankell "steget efter"  (en Kurt Wallander-roman)


'
hade ;>   /SANDRA !



marcus salomonsson, vilken man.  ♥



TISDAG. 18/11 -08 16:00

Tisdag idag, mådde inte så bra när jag vaknade så beslöt mig för att vara hemma.
vilket var mysigt.. (A)

och imon så har vi mega slapp dag, så det är rätt gutt.
förmiddag: bollspel, a, b och c i nian möts i fotboll, volleyboll och innebandy.
eftermiddag: tyska, och gymnastik.
helt ok alltså.

sen vill jag också säga att marcus är gulligast in sweeee ♥
ha en fortsatt bra dag, eller nej.. lär nog slänga in ett inlägg
till ikväll innan sängdax. men hade bra tills dess readers. :>


17/11 -08 <3

1 MÅNAD
1 grymt bra månad
1 grymt bra månad med dig.

marcus salomonsson ♥


dubbelhakan <3


SÖNDAG. 16/11 -08 23:05

SLÄNG IN EN KOMMENTAR OM VILKET MSN NAMN JAG SKA HA:

1. [email protected]

2. [email protected]

eftersom en del tycker jag sviker pandan ;)
säg vad du tycker, och pandan maybe is back.


SÖNDAG. 16/11 -08 22:52

& jag har ny msn, så ADDA gottfolk.

[email protected]



Idag så är det söndag. dag utan innehåll, nästan ! men men, helgen har varit MYCKET OK ! fredagen spenderades med mackis, som sedan drog hem på lördagen. sen har jag varit med cindi lördag och söndag. kom nyss hem från cindi. spelade wii och gh med joey, för cindi satt vid datorn.

jag hatar att jag har vänt på dygnet.. kommer aldrig kunna sova inatt.
och det värsta är ju att stiga upp imon, ohyes. men men.. vad gör man.
måndag imon igen, veckorna går mega snabbt och imon är det då
den 17/11 - 08 (: hihihi. och då kommer macke.
ska nog lägga mig i sängen och läsa wallander, det brukar göra mig
trött, så det får nog bli mitt sömnpiller inatt.
hade bra readers.  /S

TORSDAG. 13/11 -08 10:30

shu, toooorsdag, och vi har hål, gutt.. jag och thim sitter och kollar in random bilddagböcker, hahahaha,vi har hittat den ultimata bilddagboken, så har ni tråkigt så kolla in "knutte12"
hahaha, aa ni får själva kolla xd
men det är ju fullt normalt att typ lägga ut porrbilder på sin fru. hahahaha.
sen har vi då "rebar1993" vilken babe, lättt en tiopoängare!

aja, snart hemkunskap, helt ok.
och jag har kronisk huvudvärk, mindre ok.
och vissa personer, (inga namn) är grymt
segaa. ohyes. inte ok någonstans.

/s. ♥


ONSDAG. 12/11 -08 21:43

senare uppdatering, en sån här dag livar sahil upp stämningen..
och jag känner mig sjuk!


dock grymt gammal bild på mig & sahil.


- SwalleH -| |- säger (21:31):

får jag ställa en gåta ?


- ssandi.blogg.se säger (21:31):

JAA


- SwalleH -| |- säger (21:32):

så här går den : Kalles mamma hade 2 barn, den ena hette Fanta vad hette den andra?


- ssandi.blogg.se säger (21:32):

cola ? maybe ?


- SwalleH -| |- säger (21:33):

hahah fan va SÖÖÖT du är


- SwalleH -| |- säger (21:33):

Kalle är det ju


- SwalleH -| |- säger (21:33):
"kalles MAMMA hade 2 barn"

- ssandi.blogg.se säger (21:33):
oj då



och nu ska jag sova, natti. /S. ♥

ONSDAG. 12/11 -08 16:16

Till alla dom som undrar så är det:
→ 37 dagar till jullovet.
→ 42 dagar till julafton.
→ 49 dagar till nyårsafton.
→ 64 dagar till jag fyller 16.
→ 93 dagar till sportlovet.
→ 212 dagar till sommarlovet.


bara lite fakta sådär :>

idag är det onsdag, och vi har varit på studieresa i malmö. ohyes.. åkte buss dit i 2 timmar, sen när vi kom dit så var vi först vid islamic center, där en muslim visades oss och berättade om moskén och lite annat smått och gott. Efter det så var vi på mc donald, och chicken wrap är jääädrans god alltså. nog om det så, efter donken besöket så åkte vi till den makedonska kyrkan, som inte riktigt var färdigbygd, men det var typ minusgrader där inne, inte gutt, men sen fotade jag och thilde lite med prästen i den ortodoxa kyrkan, ;) och han sjöng lite för oss på makedonska. helt ok. på hemvägen så var jacob så ivrig som ville se hur rosengård såg ut, så vi körde inom där, och han blev grymt besviken. aja.. så är det när man har andra förhoppningar och fördomar. ohyes,

men men.. kom nyss hem och så, ska snart dra mig iväg på träning..
kanske uppdaterar mer tonight om det finns något att säga.
annars får ni hade, gottfolk.
smäx.  /S. ♥


MÅNDAG. 10/11 -08 20:17

shuleluululluul mumintroll.
helgen var suverän englit mig.
igår kom mackis till mig, och eftersom han tjatat om att han vill testa att blanda oboy tillsammans, så testade vi det, vilket gick grymt lyckat x'D aja nog om det, sen sov han här, gick upp grymt tidigt, bara för hans skull, han borde vara glad. sen så skola, jag var trött, och kände mig inte ok, så gick hem vid middag, och sov tills halv fyra, då thilde väckte mig, blev mycket dirty snack, och mycket snack om allt och inget. kollade även andra avenyn avsnitten, eftersom jag inte fick göra det igår. sen drog vi till billy och hämtade en grej. och nu har thilde dratt. jag har verkligen saknat den kvinnan.

och för att tjäna ihop pengar till "klassresan" som pengarna typ räcker till markaryds simhall eller nått, så ska vi sälja kakor, jippie. fast thim ska sälja sig själv istället :D hahaha.
thim och jag har pms (Y)

nu ska jag kolla på svensson, svensson. hade naaaaaaajs ;)    / S♥



SÖNDAG. 9/11 -08 13:00

Godmorgon,. fint väder ute, solen skiner, 29 grader, fåglarna kvittrar, blå himmel.. nej.. det är tråkigaste vädret ute, grått, mulet, kallt, blåsigt, riktigt höstväder. och det rent ut sagt SUGER !

men men.. igår var det lördag och det blev lite problem som vanligt, men det blev att vi drog till balders, jag, cindi, linn, besim och hans kusin från gbg, som tykcte balders var det tråkigaste han hade varit med om, haha. Det var dock inte så mycket folk där, men det var dugligt kul faktiskt. billigt med ju.. endast 100 spänn, eftersom vi fick gratis skjuts. men tack för en kul kväll.

och idag är det söndag, alla dessa söndagar, då man inte gör någonting vettigt, utan innehåll. och denna söndag verkar bli likadan :(  trist nog.. och så finns jag inte ens idag, helt igonrerad.
fast något som är bra med söndagar är att andra avenyn avsnitten kommer ut, och så missar man alltid svensson, svensson på lördagen, så då har man iaf lite att kolla på som nog får bli denna söndagens underhållning.

inget mer att säga, eller jio det har jag, det är farsdag idag, så nu ska jag upp och ge present till pappsen. så salam gottfolk.  / S♥


FREDAG. 7/11 -08 17:37

fredag, fredag, fredag.. alltid lika skönt att veta att det är FREDAG ! så aa, gott folk DET ÄR BANNEMÄJ FREDAG !! wiihoo.
aja, vaknade dock klockan 7 och trodde det var lördag så jag somnade såklart om. så sen blev jag väckt av att mamma ringde och skulle påminna mig om att jag inte skulle glömma lappen om "malmö-trippen" nästa onsdag. för det är nämligen så att vår skola har arrangerat, tro det eller ej, en en-dags-resa till malmö, islamic center. alltså ja, vi ska besöka en moské, jippie. eller nått. thilde önskade vi skulle ha sjalar på oss, men det ska vi inte, fast man följer ju bara med för sen ska vi även besöka MC DONALDS !!! eller det är iaf anledning till att jag och thim drar dit. nog om det..
    kom till skolan runt 10 lagom till att vi skulle kolla på en beck film på svenskan. så slapp morgon alltså. sen till middag var det nått skumt, så jag och sofie bestämde oss för att dra till pastavagnen och äta, eftersom sofie hade typ 800 spänn i fickan. så vi cyklade dit, drog hem till sofie och åt sen tillbaka, självklart kommer vi försent till musiken. men musiken var GRYMT kul idag. hahaha. vi satt och sjöng julsånger till lucian, och killarnna klagar 24/7 på att vi inte sjunger högt nog, eftersom dom hör inte oss brudar för dom skriker. men så iallefall på "rudolf med röda mulen" ska dom sjunga det brudarna ska sjunga, fast dom ska sjunga som "tjejröster" hahaha, och det var grymt kul. sen är våran nya musiklärare asskön om någon nu vill skriva ner det? fast vi har faktiskt ganska sköna lärare, dom är heeelt ok om man säger så.
måste bara berätta en sak från so-timmen med annika.
Vi satt och diskuterade om att lärare ofta har olika smeknamn som typ geten och sånt. så kommer aron där:

Aron: Annika, vi kallar dig chipset! (vad han nu fick det ifrån)
Annika: Vadå ? är det bara för jag är stor, fet och krispig ? :)

alltså, LIVEGREJ IGEN ! men det var mega kul när hon sa det.

aja, back to friday, glad att jag och thilde har rett upp saker och ting :)
och ikväll skulle ju farmor oc farfar komma hem hit och äta middag, men farmor ville inte, hon har nog blevit folkskygg, har hört att man ofta blir det när man blir äldre. hehe, men men. vill hon inte träffa oss så.. men iaf, så ikväll blir det då istället att dra till ljungby med cindi och träffa några. sen om jag inte kommer hem för sent, blir det macke :)  salam /S♥

thim ska inte köpa mumin-kex idag !
kex är min passion.

TORSDAG. 6/11 -08 19:47


GODDAG!
idag hade vi prov om afrika + kartor. gick faktiskt perfa. förövrigt var dagen slapp, äcklig mat dock men men. och på elevensval idag var det den första luciaövningen, jag och thim gick dit. dock bara för att vi vill höja våra betyg i musik, men ändå. jag vill vara tomte, för tärna är överskattat. sen efter skolan kom mamsen och det blev utvecklingssamtal, typ i en timme ? dryyyygt jauo. men sen drog vi till ikea sen hem. nu ska jag plugga sen kolla in en film.

← THIM ÄIKÄS.

thim sitter och tar sandras suddigum 24/7 på matten...
sandra: KAN DU INTE SKAFFA DIG ETT EGET SUDDIGUM?!?!
thim: men..  JAG HAR DET INET LÄTT HEMMA OKEJ ?!

haha, livegrej, men ändå. hahahah.

aja, peeeeejs / s♥





































TISDAG. 4/11 -08 19:43

Är det bara jag som är trött på hösten eller ?
okej, att det är lite mysigt att det snart börjar
bli vinter, och man börjar längta lite smått till
julen. ohja, det är nog ganska ömsesidigt...
men jag vill ha sommar NU ! skippa vantarna
och mössan, bada och sola, mysa vid stranden
ligga ute på täcken och bara chilla sönder.
vara ute tills alla andra stiger upp. ta nattdopp
med allt folk. ja det är sånt man längtar till...

idag är det tisdag och jag har inte gjort ett SKIT
rent ut sagt, tråkigt, ohyes, men jag ska snart
sätta igång med mitt pluggande. men men,
har dock suttit och kollat igenom massa bilder
och tänkte jag kunde slänga upp lite sommriga
bilder, för jag vill som sagt ha soooommmar.

 




Svanendagen med vattenskidor och ring.

tobis och jag efter min konfirmation.

Liseberg med tea,bojje, natta, mario, nass, med flera.

cindi och sandra dag. Y

Elin och Klara innan kalmar, sommaren är som bäst när man är med er.

gratis åktur, dock duger dom bara att steka på. TRAMPBÅTS.

alla, stekdagar, alla kvällar, stort hjärta.

& sen har hon sina fix idéer som jag totaly love. vilken kvinna.

alla henke och daniel kvällar/dagar <3

denna stugen och denna kvinna. mums. dock inte så städat alltid XD HAHA

ingen info om bilden, den talar för sig själv, men det är klass på den ;)

anti :)) grymt skön människa.

på väg mot stranden. ÅH ÖLAND.

öland. <3

så här jobbar dom. grymt slappt. men men, sköna människor (Y)

har tusen fler kort men jag har inte tid att lägga in fler nu för jag måste sätta igång med mitt pluggande. så aa, nu pillar jag mig vidare. hade najs folk. ;)) / Saaaaaaaandi.









 


MÅNDAG 3/11 -08 22:40


åhej vad fin han är. ♥

idag är det måndag, slut på  ledighet tyvärr.. men vad gör man ? jio man kämpar på, hittar en gnutta livsgläjde och tar vara på den. för man får ju se det som så att det är ju snart lov igen. Och då ska jag verkligen träffa klara och elin, för jag saknar dom som barre den. aja, tillbaka til måndag, skolan och sånt, segt dock, men ändå, sen aaaftor school blev det mys med macke. och nu funderar jag på att sortera bilder, så det kanske kommer in lite old school bilder imon liksom. heheheh, inte för att någon uppskattar det , men det gör jag så ! lite plugg nu, ohtack det behövs. peys /s.

RSS 2.0