MIDSOMMAR




Midsommar idag. Vad hände med vädret, det är MULET ?!?! men nu ska jag inte oroa mig över en sådan världslig sak.
Nu hela förmiddagen ska jag ägna mig åt att städa rummet (för där inne är sådan katastrof att mamma går och stänger dörren för hon inte vill se skiten, så då känns det lite som det är dax nu)

Sådär, då vet ni vad jag pysslar med nu på morgonen, resten av dagen blir det att fixa sig innan jag drar mig mot mrd till bojana, då vi sedan drar oss mot mellby.

En midsommarkrans hade varit optimalt, men det har jag verkligen inte tid med.

Ha en trevlig midsommar.
och EN sak till. Jag älskar min pojkvän. PUSS


espresso house

Hej, tänkte jag kunde slänga upp lite bilder från i onsdags när lucinda och jag var och fikade på stan. Eftersom vi jobbade från 8-12 och det var fint väder, så satt vi ute vid espresso och fikade och solade tills vi skulle och jobba igen vid fem.





fredags

Just det, fredag mina vänner, VAR SKITKUL !! drog först till karro för lite förfest och så, då vi sedan drog vidare till timsfors för att shaka ass, som inte blev så mycket med det, då socialen ringde polisen och alla fick dra.  MEN det problemet löste vi ganska fint då vi drog till älmhult istället.

här har ni mig och pitbulls brud, med klockan, hahaha



Christina Aguilera

Jag har ALDRIG gillat Christina Aguilera, men hon kan ju om hon vill alltså.





1 ÅR

Igår var det skolavslutning för våran del. Detta året har gått gaaaaalet fort måste jag säga. Det känns inte ens som vi har sommarlov nu, men det kan ju i och försig bero på vädret som känns som rena rama hösten !

Året med klassen har väl varit lite upp och ner, som nog ALLA kan hålla med om, hahaha, med tusen tjaffs och bråk. Men ja vad ska vi förvänta oss när man är 27 tjejer och 1 kille. ;)

Men det jag ville komma fram till är att jag älskar min klass ändå.




Goman och anna

Jag och min fina vän vicki



pärlan med såklart :)

VILL HA

Det är mycket man vill ha här i livet.

& dessa hade inte suttit fel just nu.
synd dom är slutsålda bara... MEN jag håller utkik.


TVÄTT !

Har betätt mig som en rutinerad hemmafru idag, jag har städat rubbet i hela lägenheten inklusive dammtorkat lister, skurat golv och hela köret, handlat, jobbat & inte nog med detta. Nu ska ni få höra...

Jag har haft krut i baken och tvättat, och till och med HÄNGT UPP TVÄTTEN EFTERÅT !!! jag brukar vanligtvis bara komma upp med tvätten i lägenheten och slänga den i soffan tills den torkat. Det hade ju varit förödande om mamma såg min skrynkliga tvätt ligga där !!! men idag har jag minsann gjort henne stolt som tuppen, då jag använde mina nya tvättklämmor för att slippa väcken, eller rättare sagt alllaaaa skrynklor. Inte nog med detta, JAG STÄLLDE TILL OCH MED UT TVÄTTEN på balkongen för att det tydligen ska dofta friskare då.

Det är nästan bud på att knäppa ett kort på detta.



hardstyle




klassikern

hahahahaha, förra helgen var helgalen. I helgen kör vi igen på fbu, om planerna blir som planerat.

Med detta ville jag egentligen bara säga godnatt. Imorgon väntar skolan, då heeela klassen ska bli fina.


two dresses




weekeend

ÅH, vad helgen har gått fort. Men i fredags så drog jag och macke med mamma och pappa ner till råå där de har sin husvagn. Sedan drog vi in till Helsingborg och sov i lägenheten. Lördag morgon drog vi ner och åt en räkmacka vid cafét nedanför, sedan shoppade vi en stund, eller macke gjorde, INTE jag :)) Jag har nämligen köpt två klänningar jag är helt kär i denna veckan, så det får räcka.

Söndag idag då, sista veckan, då chillar vi, kan man ju säga ;)
Imorgon så taggar vi egen hårvård, då jag ska slinga utväxten, färga ögonfransarna, och noppa ögonbrynen, så man är redo inför den festliga veckan!


Älskling

RSS 2.0