Kvällen idag..

Hallå !
Jag har varit så gryyyymt trött idag, så det är inte sant ! Men det är nog för den dåliga sömnen. Torr i halsen, täppt i näsan, skumma ljud and so on.. :) Men men.. skolan har ändå gott helt ok faktiskt. Dock känner jag mig lite stressad angående fackuppsatsen. Det är så sjukt mycket som ska med ;o

..nu har jag sovit en stund dock. Så ska försöka sätta igång med fackuppsatsen så jag kommer någonstans. Sen ska jag se finalen i "den rätte för rosing", och som vi kommer fram till i skolan, så fyller ej detta program någon bra funktion. Men, man tittar på det ändå. Därefter andra avenyn, sen fortsättning på plugg. Där har ni min kväll. inte SÅ kul, men  vad gör man! Kommer nog en dagens outfit med sen.. om jag orkar. puss.

dagens vill ha..


..åå, vad jag vill ha den ! JAG SKA HA DEN, SÅ ÄR DET BARA!! Har sett den på reklamen, och blir helt till mig, vet dock inte om jag ska beställa den, eller klarar jag att vänta i typ en vecka, det är frågan.

yay :)

Fick ett brev idag ! (vilket är ovanligt) klart man blir ivrigg, och det var ett gott brev. Jag blev antagen preliminärt till Frisörprogrammet i Halmstad :))))

..& besarta kom med in minsann, så vi lär ju gå i samma klass. nice, ;))



..och tobbe gjorde kladdkaka. Så nu har vi ätit det med,
och självklart blev det några glad åsens till.
smaskens !

Nu blir det film, sen sova! så jag säger godnatt.

30 mars -09

Hallå hallå ! :)
Måndag idag igen. Skoltrött är man, men något som lindrar det är väl att det är fint väder ute. Skolan idag gick bra, skjutsade hem Asib sen tog jag också biblioteket på hemvägen, var tvungen att lämna tillbaka böckerna idag. När jag väl kom hem satte jag igång med lite plugg, sen följde jag med ut och gick när macke och tobbe skulle träna, jag gick dock och solade sen gick jag en lång runda i solen, härligt var det. Så nu är jag hemma, ska äta kycklinggryta med curry och ris. MUMS !

..hörs sen :)

Hemma!

..eller ja, jag har varit hemma ett tag, sedan åtta. Skjutsade Tobbe till gymmet, sen så övningskörde jag en runda till. SÅ SJUKT KUL ! blir helt till mig.. hih. Men men, nu har jag suttit och kollat på Wipeout, som vanligt, borde dock plugga nu, men vill se sanningens ögonblick, men jag får väl vänta med plugget lite och sätta igång med det efter det.

Här kommer iaf bild på min iPod :)


mot mormor..

Drar mig iväg till mormor, eller rättare sagt, jag övningskör till osby :)
Tar med mig plugget, annars kommer det aldrig gå. Synd jag inte känner någon lukt, eller smak, för min förkylning är fucked up. För det blir ju mormors mat idag = M U M S !

..menmen, uppdaterar sen. :)

Happy-sunday!

Hej hopp !
Söndag idag, en nice söndag faktiskt. Köpt min ipod nu, den laddas dock, men det kommer nog bilder på den sen. :)) Det är nog bäst att jag köper ett skydd till den eftersom de som känner mig, och vet hur min mobil och bäbara dator ser ut, förstår nog vrf jag skaffar skydd! MEN ÅÅ VAD GLAD JAG ÄR! :)))

..nu är jag till och med på städ-humör, så nu ska jag städa mitt rum. Sen plugga sönder och samman!

Vi hörs.

iPod touch

Hittar inte min Mp3 spelare. Och vill kunna lyssna på musik och så när jag är iväg, sitter på buss eller åker långt någonstans. Så jag finderar på att köpa iPod touch. :)

..ska räkna mina cash, sen får vi se :) troligtvis blir det så, wiie!


0-0 OAVGJORT !

Sverige spelade oavgjort mot portugal. Kändes bra. Synd inte Elmander fick till sin chans. Men men.. :)

..nu blir det nog sängen för min del. Vila ut så jag känner mig 100 % eller iaf 99 % frisk imon. Hoppas jag på. Så godnatt folket. Söndag imon, då blir det pluggggggg kan jag lova, och sen förståss är det wipeout på kvällen. YEAH !
men som sagt, nattipuss


VM-kval Portugal-Sverige

Ja ! hela kvällen blir framför tv'n, man får ju inte missa vm-kvalet mellan portugal och sverige. :))



Jag gissar på att det blir oavgjort ikväll.
Vad tror ni ? :)

Update, saturday night.

Hej igen !
Har precis ätit kebab och så, och även varit ute och övningskört en runda med mamma, och sen en runda med pappa. Köpte cola och sånt nu till ikväll. Och klockan 20.30 tror jag det var, så ska man ju släcka ner överallt. Vet dock inte riktigt vad vi får ut av det, bättre att vi lär oss att göra det hela tiden, och inte ha massa onödigt tänt hela tiden, och viktigat av allt, att stänga av alla elektriska saker som tv, istället för att sätta det på stand-by! :) Här släcks allt ner förutom tv'n, för man kan ju inte stänga av det mitt i Robinson!


Lördag morgon.

Igår var jag ju som sagt inte i skolan, men på kvällen kände jag mig bättre. Och Thilde ringde och frågade om jag kunde dra till tif, och jag ville verkligen dit. Så tog en tur bort där och kollade läget. Sjukt kul fest faktiskt, nice drag, mycket folk och så. Dock har jag inga bilder därifrån, för tänkte att jag ändå inte skulle vara där så länge, så sket i kameran. Men men.. fick skjuts hem av Valle? och naim. haha, jag var livrädd :D

..men som sagt, trevlig kväll, synd jag inte har några bilder menmen, nu har jag och macke precis ätit frukost, får se vad som händer idag. Antgaligen slappekväll, för har ganska ont i halsen fortfarande.

Hörs senare :)

Kilklackar från h&m.

Jag har ju glömt att visa ett par skor från h&m ! :) ..dock är det för att jag har velat om jag ska behålla dom eller inte, men gjorde det ändå. Tycker att kilklacken är lite för hög måste jag säga. Men den kommer säkert vara användbar någon gång. :)



mammsen är bäst !

..JAPP ! så är det.
Dagen har bara bestått av tv, lite kortstygn (känner mig som 80) haha. Men mamma har iaf bakat rulltårta idag. Så jääädra gott är det. Gör mig på lite bättre humör denna dagen iaf.


muuuumms !

Hemma idag med..

Åh ! fredag idag, och jag villi inte vara hemma, och sjuk vill jag inte heller vara. BLÖ ! detta suger verkligen. Och nu är jag säkert efter i skolan också, kul (Y) men men.. skulle ju till sofie ikväll, men ska dricka varm oboy hela dagen, så kanske jag är bättre tills ikväll.

..igår kom Cindi bort, kändes bra att reda ut det!

Och måste säga att det är megatråkigt väder idag.
Hoppas på bättre i helgen, och att jag blir frisk. :))

dagens vill ha..


Jag bara älskar blommigt. Söt klänning nu till våren/sommarn, och dyr var den ju inte.

halsfluss?

God dag!
Vaknade i morse av att knappt kunna svälja. Så nu ligger jag här hemma och har antagligen halsfluss. Blir det värre imon så blir det väl doktorn. Men har suttit och druckit varm oboy, så får hoppas på att det blir bättre till imorgon för då skulle jag och thilde hem till sofie och ha taccokväll, och tårta. OCH DET VILL JAG JU INTE MISSA !! så krya på mig
liksom.

..nu blir det nog en dusch. För känner mig grymt skabbig. Hej hopp !


sjukling..

Jag hade ju som sagt nationellaprov i engelska uppsats idag på förmiddagen. Fick ta alvedon och så innan, så iaf min huvudverk gick bort. Det gjorde den som tur var, men kom tillbaka lika fort sen runt 11. Så jag drog hem efter biologin. Vädret är underbart idag, och nästan all snö är borta. MUCHO BRA !

..har sovit lite och så, och nu sitter jag här och kollar på kejsarens nya skola. Skit tråkigt, men finns inte mycket bättre än det just nu så, kollar även in lite sidor med kläder, skor och så. Jag är shopping sugen, men kanske inte blir shopping, förrens på påsklovet, då vi ska ta en återtripp till helsingborg :)) mysigt.

Vill ockå bara säga att jag älskar min marcus.
Hörs lite senare.. :)

dagens outfit..



..japp, här har vi också dagens outfit!

Långt linne gina
Jeansjacka gina
Scarfs MQ
Lite tjockare strumpbyxa åhlens

+ skinnjacka, och skolväskan.

Jag funderar starkt på att köpa ny
skinnjacka nu till våren, eller om jag
ska köpa någon annan slags jacka.
Fast hittar jag en fin, så blir det nog en
skinnjacka trots allt.



& nu var snön tillbaks denna tisdag.

Goddag!
Skolan idag har varit rolig rakt igenom faktiskt. Asib och Isabelle startade vattenkrig, och slutade med genomblöta korridorer mm.. :) muchooo kul. Men iaf så är snön tillbaka..synd..men det är ju ändå fint för övirgt, dock SJUKT KALLT! gick hem nu, och jag frös sönder om mina öron, så det skulle verkligen inte förvåna mig någonstans om jag har öroninflamation imorgon, för jag har grymt ont i dom nu! KANON! verkligen..

..vi har även nationella prov imon. U S C H ! engelska är INTE min grej kan jag lova. Jag håller mig bäst inom området svenska. Apropå det, så hade vi svenska nationella idag med, gick sjukt bra tyckte jag! då var svenskan avklarad. nice.

Snart kommer macke, ännu mer nice.

väskan..

Japp här har ni lite bilder på väskan, den blev ju inte sådär "WAUUOOOOOOWWW, VAD SNYYYGGG" men den får duga. Kan ju funka till sommarn på stranden, med handuk, bikini, och ett par brillor i. (Y)



Måndag 23 mars.

Hejhej!
Måndag idag igen, Helgen har minsann gått riktigt fort, men det gör den ju alltid nu för tiden. Det underlättar att man har typ 80 min syslöjd på förmiddagen, det gör att skoldagen går snabbt. Jag blev även klar med min väska idag, dock bev den inte riktigt som jag ville, men det funkar. (kommer bilder på den sen, om ni kikar in senare idag).

..just nu sitter jag och kollar på top model med Tobbe och Chrille, hha nice :)

monstret - josef fritzl

Såg nyss på reklamen att det går en om dokumentär om Josef Fritzel, denna sjuka mannen som låste in sin dotter, och våldtog henne flera tusen ggr.. lätt att jag ska kolla på det på torsdag klockan 21.00 (tror jag det var)
 


Söndagskväll framför tv'n

Hej !
Söndag kväll, tillbringades i princip framför tv'n, har kollat på wipeout nu, kommentatorerna är stört sköna alltså ! :D Men men.. nu blir det beck iaf. Idag visas i Guds namn, säsongen sista beck-film faktiskt. Beck och wipeout gör ju bara söndagarna lite trevligare. (Y)


God morgon minsanana !

Vaknade runt tio, kollade klart på filmen macke inte orkade kolla på igår. :)) Vi har precis gjort taccos så här på morgonen. haha, GOTT !!

..dock vet jag inte vad som händer idag, ska iaf ut och gå, det var ett tag sen sen sist liksom, och sen ikväll blir det väl att kolla på wipeout, för det är grymt kul, undra om det är beck ikväll också ? någon som vet det ? aja, hörs om en stund. puss

god natt..

..folket!
eller gosnatt och godnatt, jag och macke ska lägga oss och kolla på någon film och så nu, sen blir det nog sova, för jag är redan trött. Men men hörs imon :)

dagens mys-outfit..


kofta lindex, scarf pashmina, tights gina, linne gina.

super nöjd med hårfärgen. :)

..nu är jag mätt också för den delen, inget svält som på robinson! tyckte det var bättre förr, men det kanske blir bättre nästa vecka. Nu är pausen slut, så ska kolla vidare nu!

pizzaaaa-tiiime!

God kväll :)
Under dagen har det minsann inte skett mycket. Jag har pluggat lite grann, och tobbe har nästan städat hela huset, fast han är sjuk, duktig pojk. Just nu hungrar jag ihjäl i princip, så ska beställa pizza sen äta loss ! Snart kommer mackis iaf, och myser med mig. Vi skulle egentligen till sofies och claes 18-fest, men det blev aldrig av! men men.. som sagt nu ska jag ner och hämta pizzan.

hörs sen.

kaluffsen !



Jag slingade min lilla kaluffs blondare igår ju! synd att jag inte tog en före och efter bild, men här kommer iaf en efter-bild på hur håret ser ut. :) Dock ser det lite kånstigt ut, eftersom jag bara orkat platta lite av högersidan ;D men jag tyckte det blev bra iaf!

skorna..



Enkla vita skor från le coq :) tyckte dom var fina nu till våren, eftersom det är mest sånna här skor jag springer runt i.

21 mars minsann!

God dag/morgon ! :)
Jag måste iaf säga god dag, för jag har minsann varit uppe tidigt idag. Åkte med mamma till soptippen och hjälpte henne, och sen vidare till mrd, för mamma ville se om hon hittade några skor till dom skulle iväg vid två. Dock hittade inte hon några men det gjorde jag. (kommer bild lite senare) För nu är jag så sjukt hungirg, har inte ätit frukost ännu, så ska ta något nu. :))

..ikväll är det robinsson, det ska jag kolla på iaf! Hoppas tobbe är hemma så jag slipper vara själv, hela kvällen!

svarta gladiatorsandaler hemkomna :)

Hej igeN !
Mamma var ner och hämtade ut mina skor. Dom satt perfa, och var jädra fina på måste jag säga.
Nu blir det ut och övningsköra med mamma. hihi!



ditt paket har kommit

Hallå igen !

Macke har åkt hem nu, så nu ska jag ta tag i och färga håret, så jag har fått det gjort. ska bli så skönt så..! Sen hade mitt paket från h&m kommit, tror det är skorna, jag beställde för ett tag sen. Så ska ner och hämta det sen, och senare så blir det att övningsköra lite, hoppas jag, för det är så jäkla kul. Och ikväll så blir det mys med familjen antagligen, let's dance, och taccos.

hörs senare :)

Gårdagens outfit..


jeansjacka ginatricot, volangklänning vila, strumpbyxor åhlens. :)
(inte så gullig min, ser ut som jag sover/gråter, haha)

Party-TIF !

..yes, fest igår, dock var det inte så mycket folk. Och det var inte riktigt topp stämning. Men det döög.. !
Vi gick hem från traryd se, jag frös ihjäl, och hade ingen känsel i hela kroppen, men whatta häck ! :)) jag och mackis gjorde toast innan vi la oss. riktigt jädra gott, men onyttigt!

bildbomb från igår..


Hanna och Lotta :)

Johan, Chrille och Sandra tror jag hon hette :)

Broder och Tea snygging.

Jag, Tea och Gino! :))

Jag och Tea. puuussss

Tea, Ville och Molly :)

Älsklings-mackis :)

Molly, Carolina och Isak.

Nu blir det ej fler bilder, för jag orkar inte.
puss!

Fix och så, sen fest!

Hemkommen från skolan. Hinner inte färga håret idag, så det får bli imon, men det har jag ju tid med eftersom vi har studiedag. För nu blir det snart att fixa sig, sen paaartyy ! :))



Sista skoldagen denna veckan.. yeah!

Hallå bloggen!
Torsdag idag, sitter i skolan och glor nu. Kan lika väl gå hem nu, för har bara elevensval sen slutar vi. Men imorgon är det fredag vilket betyder att vi har studiedag = sjukt NICE!

Men det är väl bara kämpa på sista timmen, sen hem då jag ska slinga håret, utväxten ska bort (Y)

Hörs senare :)

hänger-hemma-med-emmie-onsdag.

Hallå !
Kände mig inte jätte okej idag, så drog ej till skolan.
Fast det gjorde inte så mycket, för då kunde jag fixa klart ett antal plugg saker jag ej gjort.

Snart ska jag laga lite middag till mig själv, och sätta mig och kolla disney chanel!
och imorgon MÅSTE jag slinga håret! that's it.

Gårdagens outfit..


chinos, lindex (man ska aldrig överskatta lindex inte ;)) tröja gina tricot.

Pärlarmband 3st ginatricot, tråarmband h&m

måndags.

Hejhej !
var någon dag sen nu sen sist!
Men macke har varit här och så, så det har inte varit så mycket med bloggningen då.

Men i måndags efter skolan så drog jag hem till sofie, fikade, sen drog vi ut med hundarna och gick en grymt lång runda, dock kändes den inte så lång. Men men.. det var mysigt :)


Ivriga innan de skulle ut.. :)

dooog fight ! det ända som kunde lugna ner dom var typ godis. haha.

rulla in wiking i täcket och sätta bälte runt honom = korv! (Y)

det var väl typ det vi pysslade med. hahaha

wipeout

Någon mer än jag som ska kolla på wipeout ikväll ? :)

Jag tycker det är så sjukt kul faktiskt. Eller iaf den första hinderbanan, med de röda bollarna. Kan nog skratta tills tårarna rinner. haha, aja det börja om 20 min. Och då sitter jag spikad framför tv'n iaf.




Övningskörning med pappsen.

Jappjapp! jag var nyss ute och övningskörde med pappsen, dock med automatare, som är rätt lätt. :))
Men det gick kanonbra tycker jag. Riktigt jädra roligt är det iaf. Jag känner mig stor ;) haha


Melodifestivalen

Vi hann inte kolla på hela melodifestivalen i lördags eftersom vi kom hem ganska sent. Men iaf så var alla helt förkrossade hemma hos macke iaf, efter vi fått reda på vem vinnarn var... förutom jag ! :D thaha.

Jag tyckte låten var mäktig, eller iaf i refrängen. verserna var dock lite si och sådär, hon låter som en man där. Men annars diggar jag opera starkt. Får hoppas hon går långt i Eurovision song contest. :)) hon är ju trots allt en världartist denna Malena Ernman.


Helsingborgs - shoppingen.

Det blev lite inhandlat i Helsingborg ändå.


sjukt nice tee från ginatricot, framsidan.

baksidan

långt linne gina tricot                             jeansleggings i annan tvätt, som nog
                                                                   halva sverige har, men iaf, gina tricot.

svarta höga shorts.
+ lite andra basic linnen, som inte är så intressanta och se :)

I lördags - Helsingborg.

Hejhej!
Igår var det lördag som ni kanske vet, och drog mig upp ur sängen mycket tidigt, aa vid halv sju om vi ska vara exakta. Sen begav vi oss till mrd, där vid tog bussen till helsingborg. Det blev väla först en stund, och efter det in till stan, kollade i affärer där med. Efter det blev det bio, vi kollade på bedtimes stories. (haha?!) för det var i princip den ändå som gick ungefärligt med tiden. Den var riktigt tråkig, och då menar jag verkligen det! macke sov typ, haha. Men det var en kille som satt bakom oss som satt och skrattade hela filmen igenom. HUMOOOR ?!  aja, där efter var det segt, bussen hem gick efter tre timmar. Men när vi väl kom hem till mrd igen, blev det att kolla på melodifestivalen. Sen därefter någongång somnade jag, tråkig som jag är !

Två bilder från dagen, (Y)


på bussen dit..

tobis

nattiii

God kväll/god natt.
Sitter här och lyssna på persisk musik, diggar loss med andra ord = ej trött.
Men måste i säng snarast, om jag ska orka pilla mig upp ur sängen imon. Drar nämligen till mrd, och vidare till helsingborg imorgon bitti, kommer väl hem sen runt nio, eller drar nog med macke hem, aa det gör jag, så får det bli.

som sagt, sängen nu, eller packa först!
nattti :)



Godkväll fredag,

Hejhopp !
Fredag kväll, veckan har gått fort, det gillar jag.
Idag hade vi nationellt prov i engelska som sagt, det gick väl het ok, lite svårt det allt men det ska nog gå ändå.
Kvällen har bestått av wipeout-reprise, fasen vad kul det är. haha, sen så let's dance, och snart blir det hjälp.
Tidigt i säng ikväll, för imon blir det helsingborg, shopping och bio antagligen.

Hörs kanske sen.
puss

Nu sängen, ladda upp inför imorgon.

Så, nu har jag varit ute och gått. Solade även idag, var typ tre månader sen sist så.
Men men.. nu blir det snart lägg dags, måste vara på toppen humör imon, jag är J Ä T T E nervös inför nationella imon. seriöst.. kommer skaka och sånt imon. Men det bara för jag inte är förberedd, jag är den människan som alltid måste vara 100 % förberedd innan jag gör något.

HÅLL TUMMARNA ! det gör jag iaf.
sängen next.. hörs imon. ♥

dagens vill ha..

Dagens vill ha..

Söt liten kjol, fin till sommarn, med ett vitt linne, och gladiatorsandaler, några fina armband och blir det kallt så jeansjackan till. kanonfint (Y)

filmtips: Die Welle

Satt nyss och kollade klart på filmen, Die Welle.
Den var riktigt sjukt bra. Det är ett måste att se..

Den handlar om en gymnasielärare som leder ett projekt om diktaturer tar till ett okonventionellt knep. Han och eleverna startar själva en fascistisk rörelse. Det dröjer dock inte länge innan det urartar och rörelsen börjar leva sitt eget liv. Historien är baserad på en sann händelse i USA 1967.


sevärd :)

12 Mars 2009

Hejhej !
Dålig uppdatering jag vet, men har haft annat för mig så.
Menmen, nu är jag på G igen.. torsdag idag, s k ö n t, fredag imon liksom.
Vi har dock nationella prov hela förmiddagen i engelska. Det kommer gå sämst, men men, jag blir så upprörd, och irriterad när inte vi har fått gått igenom knappt något, medans andra klasser har hållt på i typ flera veckor. Men vi får hoppas på det bästa.

Kvällen blir till att göra lite på hk arbetet. Sen ut och springa, sen sola.
Hörs sen.

M A R C U S ♥

Godkväll bloggen !

Kvällen har det verkligen inte hänt något kan jag ju säga er. Har varit ute och gått en sväng, dock inte lika lång runda som vi brukar. Men ändå.. det var skönt.

Ändrade planer på lördag iaf, blir ej växjö för länstrafiken suger ***, men iaf, blir en tripp till helsingborg ist, och sen antagligen dk, om det nu blir av. mysigt iaf..

Nu ska jag pressa apelsin juice, och sen hopp i säng.
Hörs imon, hade :)

Kristianstad-shoppingen..

Som sagt, kristianstad sög, fanns typ ingenting där, men det blev två tröjor inhandlade iaf.

Pösigt linne, cubus 99:-

Randig tee, hm 149:-

dagens..


kläder på kroppen.. jeansjacka från gina, tröja från indiska, skor hm.

Skolan idag var HELT OK faktiskt !
Snabbt och så, håller på med en väska i syslöjden, tror den kommer bli nice faktiskt. Kommer bild på den när den är klar som sagt. Ganska slapp vecka, förutom nationella på fredag, men men. Annars kommer veckan säkert bli kanon, på lördag blir det växjö, shopping, sen antagligen bio. :)

Nu blir det tv tittande, och sen ut och gå ikväll, S K Ö N T !
hade

8 mars

Hejhej !
Inte så mycket bloggande i helgen.. men här kommer den lite kortfattat.
I lördags så drog ju jag och mamma som sagt till Kristianstad, det sög, hittade inte mycket minsann, ett linne och en tee det var det enda (kommer bild på det sen) , blir nog mer shopping nästa helg då jag, macke och tobbe ska till växjö om det nu blir av. :) Idag söndag har det inte hänt speciellt mycket, macke drog nyss hem, och jag och mammsen sitter just och kollar på beck. Paus nu, sen när den är slut, blir det sängen!
Skola imon som sagt..

Nu blir det beck igen. :)

Kristianstad, mormor&morfar, och en mackis :)

God morgon !
Lördag idag minsann.. dagen ser ungefär ut så här: Först shopping i Kristianstad med mammsen, sen hem till mormor och morfar en stund, och kolla läget, och vara social :), sen blir det hämta mackis efter det. TOPPEN !

Nu ska jag klä på mig mm..
Vi hörs.

att jag saknar dessa flickor..

elin, klara, jag


ÅH ! jag saknar verkligen er. Klara har jag ju faktiskt träffat, men elin?! wtf?! det var snart ett år sen.. sjukt vad tiden går fort. Jag längtar iaf till öland i sommar. VI TRE ? jatack..
..så ska det vara.

På morgonen..

God morgon !
FREDAG, det låter bra i mina öron måste jag säga.
Idag händer det så lite som möjligt tror jag, mys med familjen hemma så att säga. Pappa och tobbe ska ju till malmö och jobba hela helgen, så ska tvinga mamma att köra dit också, annars får jag väl nöja mig med kristianstad eller någon åt det hållet. :)

Nu blir det frukost ! KÖTTBULLEMACKA! yeeey.
Hörs sen ♥

Nu på kvällen.

Hej igen !
Var nyss ute och gick med tobbe, träffade på joey, så han hängde på oss. Nu har jag precis pressat ett glas apelsinjuice, fyfansen vad gott det är, måste jag säga. Nu återstår pluggandet.. sen blir det sängen.

Hörs imon, godnatt ♥


Jag och broder för kanske ett år sen eller så.
Han kan vara bra ibland.  :)

väskor från hm

H&M, har faktiskt riktigt fina väskor, jag älskar verkligen väskor med flätat axelband/band!
Så de två första är absolut mina favoriter, men de andra två är inte så pjåkiga heller minsann.. :)


5 mars, mot vårtider.

Hejhej !
Kom nyss hem från skolan. Riktigt slapp dag, var i mrd och lyssnade på någon snubbe hela förmiddagen, och eftermiddagen bestod i princip bara av elevensval, där det verkligen inte blev mycket gjort. Axel underhöll istället, hahah! :D

Aja..hemma nu iaf. Tänkte på de skorna jag beställde imorse, jag velar asmycket i färgen, men jag kan byta eller lägga till varor till vecka 14 så hinner nog bestämma mig innan dess iaf.

Nu ska jag göra alla läxor/prov så jag slipper dom ikväll.
Imon är det fredag, jag är glad.

impuls-köp på morgonen..

..aa, det blev ett impulsköp nu innan skolan. VAR TVUNGEN ! tänk om de inte finns kvar när jag kommer hem från skolan liksom, det vore katastrof. Men jag är velig i färgen, jag beställde svarta eftersom jag har redan ett par bruna andra gladiatsandaler. Men aa, dom kommer ju inte förrens vecka 15 typ, så kan nog ändra mig om det skulle vara något.

Nu blir det skolan, slappdag, THANK GOD!



På hm iaf, 198 :-
Kommer nog beställda de bruna med, för gah var snygga de var!

dagens vill ha..


blus, från hm, mega söt och kostar 249 :-
Jag och mamma ska ju iväg och shoppa nu i helgen, så den kanske blir inköpt, om den nu finns ute i butikerna.


S.H

Hej hej !
Onsdagen idag, skola och så, inget märkvärdigt, idag blir det bara att ta det lugnt, inget plugg eller något, så aa, slapp dag ! Nu ska jag minsann ta en frukt, för som sagt, inget onyttigt, vill gå ner 3-5 kg till sommarn. Det är mitt mål.

Och om någon vill veta så är det 100 dagar kvar till skolavslutningen!
Här är dagens outfit..

slappt linne gina, leopard-sjal hm, jeanstights gina.

frukttime !!

dagen

Hej Bloggen !
Skolan idag måste jag säga har varit seg, trött har jag med varit, blä !
MEN MEN..när jag gick hem från skolan, var ju lilla mackis på gymmet, så drog in och sa hej, sen begav jag mig ner till biblioteket. Hittade en del böcker om både Pearl Harbor och Stalingrad, och det är kanon, eftersom då kan jag börja på min fackuppsats i helgen, om jag nu kommer att orka det! Blev även en ljudbok (för jag har redan tusen böcker som jag bör  läsa, men tar aldrig tag i det, så ljudbok är toppen, för då kan man göra andra saker medans man ändå lyssnar) eller så är det väl bara så att jag är lat, kan vara det med. Men men, det blev ljudboken "Isprinsessan" av Camilla Läckberg.





Nu ska jag och macke i säng, skola imon ju. PUSS

Innan läggdags..

..så måste jag bara slänga in den nuvarande bästa låten enligt mig, perfekt om man inte kan somna, för denna låten är som sömnmedel måste jag säga.

Hoppas ni med gillar den, godnatt!


dagens vill ha..

Dagens vill ha måste bli en heidi klum tee, jag vet att jag är lite efter man aa, den hade suttit riktigt fint måste jag säga ! :)






För övirgt, kom jag precis hem från rundan. Det var riktigt skönt, att bränna lite fett vettni! haha..
nu blir det mest plugg och så, alltså tråkig kväll.

ciao

aktivt.

Nu ska jag vara aktiv och ut och gå.
För till sommarn vill jag gå ner fem kilo!

17:18

Hej bloggen!
Det där med första mars, och att våren är påväg tar jag gott och väl tillbaka idag, för det har snöat hela dagen i princip, och det är slaskigt och grått och mulet och dimmigt. U S C H ! önsketänkande det där med våren..

..men men, måndag today som ni alla säkert vet. Dagen har gått kanonis, och jag skulle ner till biblioteket innan fem, men jag pallade ej gå ner där, och pappa var ej hemma så, det får bli imorgon, ska iaf sitta och kopiera ut typ 30 sidor från en historiabok nu, kul? nej.

Tobbe bestämde just att vi skulle vår-städa på fredag, jag håller med, då ska kläder, skor, saker med mera ut, skönt !!

(unvik ful min, men grekland är nice)

att dra utomlands nu hade varit himeln !
sol
bad
må allmänt bra
JA
TACK

Uppe med tuppen..

Beck filmen var riktigt bra igår tyckte jag. Någon annan som såg den eller?

Men men, klockan är snart halv nio, och jag ska bege mig till skolan, ska liksom cykla idag eftersom mamma inte är hemma och kan köra mig. Måndagarna är dugliga faktiskt, dock är tisdagarna värre, men macke kommer då, så man har något att längta efter iaf.

Veckans mål:
¤ Fixa ett MVG på samhällsprovet på fredag + övrigt plugg.
¤ Komma igång och ut och gå igen.
¤ Om det snöar någon dag dra hem till farmor och skotta (fixa cash, och vara social) de
   behöver uppvakning från oss lite då och då, det bådar dem gott.
¤ Ringa runt lite om sommarjobb.
¤ Ut och övningsköra.

Det var väl det jag har satt upp nu iaf. Men nu är klockan ännu mer, så nu gick jag.
Hörs sen, ciao.

i'm home..

..från macke! 
Japp, kom nyss hem för typ kanske tio minutaas. En riktigt slapp söndag, men det är väl så de ska vara. Vi rullade köttbullar och makaroner till mat, så lite duktiga har vi varit idag minsann.

Nu blir det beck, den japandska shungamålningen, och efter det hopp i säng och läsa igenom samhällskunskapen, sen slagga sönder, för det är ju som sagt skola imon.


1 MARS

Hallå !
Första mars idag, ååh, nu känns dte verkligen som om våren ska komma.
Igår var det lördag, åkte till mackis vi fem tiden.. salle skulle till balders och resten av filmjen skulle någon annanstans, så vi var själva hemma igår. Satt och myste framför tv'n. Bråkade lite om vad vi skulle kolla på, för macke ville se barnprogram och jag ville se design tomas & simon, så vi fick köra sten, sax, påse, jag vann ! :)) förväntade mig inget annat heller ;)

Nu sa vi antagligen ut och gå om vi orkar. Hörs ikväll puss ♥


mumsilimumsmumsmumssss ♥


RSS 2.0