# EMMIE

HEJ.

Idag är jag hemma för vård av sjuk katt. Hennes öga är megatotal köttat. Vad har hon gjort??!?! blir ut med hagelbössan och leta grannkatten som misshandlar min katt.

Nej men vet inte riktigt vad som hänt med den. Men kör på lite mentalt stöd ikväll med mjölk och choklad till den för hade ingen skjuts till macke ikväll så.

Så ikväll har jag suttit och kollat på alla paradise hotel avsnitt jag missat. & för alla OnDemand:are där ute som payat 9 kronor för att man missat det på tv, bad for you. Nu är det gratis. Hur bra som helst.


# KNÄRED

Halleå på er.
Klassfesten hos Mathildis i lördags var nice. så tänkte jag skulle slänga in lite bilder, för fany börjar bli irriterad av att se mina älsklings skor, hihih.


Välkoms drinken där ja ;) mathilda gick ju in för det.




# ÄLSKLINGAR




Detta är nog världens skönaste skor.
Från Scorett 699 :-


# SATURDAY

HEJ

Min bloggdesign var KAOZ så jag slängde ihop en liten annan bloggdesign på bloggen som blev ännu värre. Vad gör man inte för er liksom, aaaaaaaaa skojja. Kan ingenting om bloggdesign förövrigt, som ni kanske ser.

Men idag är det lördag, jag har tagit tummen ur röven och påbörjat mitt naturkunskapsarbete efter att ha skjutit upp det i sisådär ett par veckor. go me, hihi.
Annars idag kommer min snuttis thilde hit och myser järnet !

Det var allt jag ville ha sagt. PUSS :)

RSS 2.0