# SENILKEDJOR

GO'KVÄLL

Mådde inte 100 idag, så stannade hemma. Så det har inte skett så mycket till aktivitet idag förutom att packa mina saker som ska med till Halmstad imorgon, och budat lite på tradera. För ovanlighetens skull vann jag två auktioner idag. Eller vann och vann, där drog jag fram stora fisken. Det var nämligen så att det fanns KÖP NU, istället för att buda. Passade mig mycket bättre.

Så klickade hem två senilkedjor, en silver och en guld som jag ska ha till mina nya ray ban aviator brillz. Innan sommarn ska jag dock buda hem ett par av modellen Ray Ban aviator 3029 också. För mina andra är med spegelglas, och vill ha ett par med grönbruna linser också.

Bilder lånade från tradera



# CLOSER

Godkväll gottfolk!
När man varit sjuk hela lovet, så självklart kommer man på bättringsväg söndagen, dan innan skolan, lovet har kännts ganska meningslöst, men behövde det för att vila upp mig. Skönt att det bara är cirkus 7 veckor tills jag och thilde drar oss vidare utomlands. Jag behöver det.

Kvällen har jag spenderat framför tradera, har förlorat varje auktion. Tur det går bra för andra liksom.. ;)

Innan jag pillar mig vidare och kollar solsidan, tänkte jag bara förmedla en favorit. njut mina vänner.. det gör jag!




# ska bara klaga lite

Tjingeling.

Det är lov, det är kallt, det är tråkigt med lov men ändå inte, thilde jobbar, macke är i österrike, pallar ej dra till halmstad, jag är sjuk, det är redan torsdag, vet ej vad jag ska skriva och jag klagar. Ååh jag orkar inte. Har ingen inspiration till att plugga körkort nu heller. MEN det måste göras. Det ska helst ligga i min hand om cirkus en månad!

Blir snart att boka resa till vecka 15 med thildis. Jag ska bli berest och jag ska njuta. Blir kanske en sväng till magaluf också i maj, och kanske en sväng till grekland första veckan på sommarlovet och sen har vi ju självklart spanienresan i juli.
Jag känner som så att man behöver att ha något att se fram emot. Men för att detta ska gå ihop så lär thilde och jag få sluta med internetshoppingen...... !!!


i somras på öland med den saknade 94:an !!  


# dress

Bloggar tyvärr inte för er skull. Ska sälja min klänning så skulle bara visa hur klänningen sitter på. Färgen är lite creme färgad, alltså mellan puderrosa och beige.






RSS 2.0