sista inlägget..

Japp ! detta blir nog det sista inlägget nu på ett bra tag, för när jag kommer till öland kommer jag ínte ha tid att blogga ocg sånt, för då är man upptagen med annat.

SÅ GLAD SOMMAR NU ! :)))) hoppas på fint väder.
..och jag längtar redan tills jag får komma hem och träffa mackiiiis.



TUMMEN UPP NU, det är ju öland vi snackar om..

Lördag

Hejhej !
idag vaknade jag runt tio kanske, pillade mig upp ut sängen, och draog vidare till ikea med mamsen. Hittade en del till min lägenhet faktiskt. :)) så nu är det inte så mycket kvar.
Ska snart äta sen blir det att dra mig bort mot sofie, då vi ska ut med hundarna en stund oich så. Sen måste jag hem och börja packa, för det blev aldrig av igår, sen måste jag slinga min utväxt också innan jag drar, så man blir lite fresh i håret också. Men som sagt, nu står det MAT på mitt schemat.

en som förstår..



Nu har jag pratat ut lite med Thilde, så sjukt skönt.
Hon är i princip den ändå som förstår sig på sånt...
Och jag är världens lyckligaste som har henne.  <3

...

Nu packas det loss här hemma.. för imon kommer jag ej ha tid med det, för då ska jag till ikea med mamma och sen blir det att dra till sufie på kvällen, för hon har ju kommit hem från malta ! WIIIEE !!

Fick mega nice besked av klara att de med drar på måndag till öland. så det är nice. Dock mindre nice besked av en annan person :(  ..känner mig förvirrad just nu.




Hur ska jag klara mig tre veckor utan dig . :(((
världens bästa marcus
världens bästa pojkvän


..jag klarar mig helt enkelt inte utan dig.

Livet är UNDERBART !

Jag har haft helt galet underbara dagarna med finfint folk. I måndags kväll drog jag till Falkenberg, till efterlängtade Alice, vilket var riktigt roligt att träffa, vi cyklade runder i falkenberg och ner mot stranden och så. Sen i tisdags så blev det upp tidigt och bege oss till Båstad, där vi träffade ellen. Vid ett  blev det dagens som var kanongott, då vi lite senare efter det gick ner mot hamnen och satte oss vid badkrukan med en fetemuffins.
Efter en mysig stund där nere blev det dra sig mot michaela, där det började förfestas, runt 10 så var vi nog inne i Båstad, då rix fm var slut, hahah, inte så lyckat, men vi hade helt galet kul ändå. När allt började dö ut så drog vi och kirrade lite majskolvar och satte oss på kyrkogården och väntade på att skjutsen skulle komma, som INTE VAR BLIXTENS SON PRECIS ;) Men vi kom väl hem runt halv fyra till råstorp, och både jag och macke somnade på si så där 2 sekunder.


Jag innan falkenberg

mysig middag med alice, ellen och johan :)


här började det förfestas

haha, glidar-rooy med vanilla cigarr ;)

Alice och Ellen :)

Samuel och geert! :D

Ville och Dahl ! :D

sötis-emilia :))

och vi brudar + gert och samuel gick loss till håkan, ;)

gert med smiliet ;) och söt-lotta !

och samuel körde ett nakenbad på väg mot rix ;)

RSS 2.0