FREDAG.

DAGENS HUMÖR : idag säger jag bara, trött, trött, trött, trööööööööööööött. det förklarar det mesta.

men idag, är det då fredag, har inte hänt så mycket speicellt idag, varit en vädligt seg dag om man säger så, men jag har klarat av den ändå. näst sista lektionen badade vi idag iallefall, härligt, härligt , det är ju ändå kanonväder ute liksom. Men sen när jag kom hem, somnade jag på dirren, så har sovit tills nu, vilket var helt underbart. Skolan är jag väldigt trött på just nu, bara så att alla vet, ska bli helt underbart att sluta nian sen, och dra iväg från denna skolan. :)    ..jag funderar på vart jag ska plugga sen ? mamma vill att jag ska flytta och plugga i karlskrona, men jag vet inte. gillar staden, vilket min mamma verkligen också gör. Men jag funderar även skarpt på kanske Växjö eller Halmstad med. FRISÖR vore toppen, men får se hur det blir med den saken!       ..idag så har jag inte så mycket planerat och så, cindi och jag ville och festa i ljb idag, men får se hur det blir med också :D haha. brukar bli att man ändå ligger och slappar framför tv:n och käkar sig ännu mer fet. thihi. Är även själv hemma nu, för tobs, mams, paps, drog till Ängelholm för dom skulle köpa en bil till tobias som han kan ha när han övningskör, så dom skulle äta där och sånt, men det pallade inte jag, så får väl laga en romantisk middag med mig själv sen. :)

för övriiiigt, så var jag, cindi, chrille, tobbe, och mams på väla igår :) det var riktigt trevligt minsann, cindi fick sitt emoutbrott när hon inte hittade den tröjan hon verkligen ville ha, hahahaha, det var skit kul, sen sjöng hon så underbart vackert i bilen på vägen hem, vilket alla uppskattade, NOOOT! hahahaha. men aja. så är det, det var en trvelig dag iallefall. blev en del inhandlat faktiskt, så nu är jag pank igen vilket inte känns toppen precis. borde skaffa mig ett jobb.

kommer lite bilder på det som inhandlades eftersom jag inte har något bättre för mig.


blev några stycken ändå.


men nu ska jag ta intiativet och städa lite till favoritlåten. Göra mammsen glad alltså! Sen ska jag fasen belöna mig med lite ballerina, vilket är underbart.     Hade ♥   / sandra.


ONSDAG.

DAGENS HUMÖR :   dugligt, varit en ganska seg dag men det funkar. läget under kontroll alltså.

jappjapp, nu har jag minsann skaffat ny blogg, eftersom det hände lite skumma grejer med min förra. Den blev invaderad av någon annan, så aa, vill ni kolla in vad jag snackar om ,  www.sandrahanzen.blogg.se   men aa..    idag har jag varit i skolan och så, redan mycket plugg och läxor och shiet efter typ en vecka, vilket jag verkligen inte uppskattar. hemskt är det faktiskt, men vad gör man ?  det är väl bara göra det. Sen klockan 6 blev det även cykeltur till gympan, det spöregnade och så, men det var iallefall första träningen nu efter sommarlovet. Gabbe & Adde var även där också. dom livar som sagt alltid upp stämningen så det var kul. och nu blir det lite plugg och sånt.     ..och min fars regler uppskattar jag INTE just nu.

förövrigt har jag och jacob bestämmt att det blir utomlands nästa år till sommarn. (:
vi vet inte riktigt vart vi ska ännu och så, men det fixar



JAG HAR ÄVEN SKAFFAT MIG NY FAVORIT LÅT.  helt underbar, fisken har good stuffs alltså ;)

Chords - The luckiest man alive



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0