snart så ... ;)

Det var ett bra tag sen jag bloggade nu. Men jag hade det mega bra i Linköping. Fick ju även träffa elin också, vilket var GOTT!  Vi planerade öland lite grann. NU ÄR MAN PEPP INFÖR ÖLAND KAN JAG LOVA, för det är ingen hit att bara sitta här i strömsnäsbruk och glo. Men om två veckor typ, kommer vi ;)))   elin, klara och jag <3333 WIHU










chilldaaag

Heeej ! :)

Idag har vi chillat loss kan jag lova. bestämde väl oss klockan fem för att ta tag i dagen och börja fixa oss lite grann för att sedan dra in till stan, så det gjorde vi, befann oss i stan runt sex tiden, då det blev lite kebabkäk, och därefter bio, som var sjukligt bra. Jag brukar ALDRIG gilla filmer så, men denna var otroligt rolig!!! Den hette baksmällan, så den rekomenderas kan jag lova ;)

Men men.. nu ska vi ut en runda!

Jag trivs här, det är chill i linköppinggg. (Y)



sötisklara när vi käkade kebab!

och jag , som aldrig är seriös..



och jag gick loss med kedjan jag..
'
och 94:A klara skulle med vara smidig och cool, vilket inte gick så bra.....hahah


IMPULS

Goddag !
Igår så tog jag en buss till linköping på morgonen lite impulsivt, så nu befinner jag mig hos klara. Träffade även Elin igår som var riktigt länge sen, så det var kul.

Idag är det chill dag gånger tusen. Vi tänkte vi skulle shopppa lite idag men det blev ej så mycket av det eftersom det är var stängt precis överallt, vår vanliga tur ;) men ikväll blir det att dra in till stan och äta något gått, sen efter det blir det bio, då vi ska se baksmällan. :))

och sen är det snart öland, vilket jag längtar sjukt mycket till !


god morgon

mitt bloggande suger.
men aa, vaknade n yss, lite sent för att vara mig. men jag kund einte sova igår, så jag satte på en film, men orkade inte se klart den heller, så ska nog ta och se den nu på morgonen.

men jag ska snart till farmor och farfar, sen vidare till sufie där efter, där också ellen och thilde befinner sig. så det ska bli kuligt. lär komma bilder från det sen ikväll. :)

nu blir det frukost :D

vad händer med mig ?

jag tror jag har blivit dum i huvudet.. helt ärligt. jag saknar skolan redan, detta är katastrof. men det är nog bara för man vet att man aldrig mer kommer till den skolan igen, att man aldrig ska gå där mer. men jag är inte glad, jag vet ej vrf, jag är ej pepp på sommarlov heller. jag måste vara sjuk, ja. det ända som jag ser fram emot är öland. allt annat är bara blaha blaha. har inget sommarjobb heller, och vad kan man göra här i tre veckor, nej det tynger mig att bo här. jag vill vara sysselsatt, jag vill ha något att göra hela tiden, just nu hade jag kunnat gå till skolan frivilligt. jag har varit depp hela dagen. vet inte vad som händer med mig.

men jag ska sova på saken, hoppas på bättre humör imorgon.

sen blev det partyyy

Det började med att thilde kom hem till mig, fixade oss lite grann, sen så drog vi bort till axel klockan sex cirkus, sjukt kul förfest kan jag lova. vid åtta tog vi bussen till mrd, taggade något sjukt, därefter var det dött ett tag, men kom igång senare på kvällen igen. Blev lite om och men, men det fixade till sig, det brukar ju det.. men vad gör man.

orkar ej lägga ut några bilder, för alla ligger uppe på bdb (sandrahanzen) heter jag där jaaaa.




SKOLAVSLUTNING.

skolavslutningen var fin trots regnet.
regn tillhör ju sommarn i sverige så why not.

nu skiljs alla nior, sorgligt. men vi alla går ju vidare.
tack för dessa åren iaf. jag kommer sakna alla mer eller mindre.


jag kommer sakna nian, det kommer jag..


här tog vi emot stipendium, för mycket bra studieresultat.

jag liknar en köttbulle, men vad gör det. glad var man.

åh, vad vi är bra :)

ballong


här har vi klänningen.

Nu ska jag fixa mig, och locka håret.
Fler bilder från skolavslutningen kommer antingen senare idag eller imorgon.
Ikväll blir det nog klint, för vi hittade ingenstans att vara, vilket suger, för att det ska regna.
men men, nu ska vi inte deppa, VI GÅR JU UT NIAN !!!

Från onsdags.

Japp, i onsdags så var det lärarspex, det var faktiskt sjukt kul :))
Efteråt skulle de tälta på innegården, vilket slutade som det gjorde. haha ! :D

men här kommer 2 bilder, som fotografen själv hade tagit, ja alltså ASIB !


jag och världens bästa thilde.

vi posade loss om man säger så.
haha


fredag = imon → skolavslutning → aldrig mer nian

Hejhej !
Ja, imorgon är det fredag, och då slutar vi nian. Förr sa jag alltid att det kommer bli så skööönt. Men jag måste säga att jag ändrat mig. Jag kommer sakna skiten ändå. Sista tiden nu i nian har varit riktigt kul till och med. Men men .. synd bara att det ska spöregna imon och att vi ej hittar någon lokal att festa i, för klint ÄR överskattat. Så vi får se vad som händer imon.

Min skolavslutningsklänning som jag ska ha imon har jag köpt i grekland av en som designade klänningar själv. Ni skulle bara ha sett den butiken, jag skulle vilja ha ALLA klänningarna där inne. Så SJUKT snygga var dom. Ni får se den imorgon. :))


greeekland.

Dålig uppdatering, men jag har bara inte orkat göra något sen jag kom hem från grekland. Men jag måste säga att det var en mycket rolig vecka, lärde känna massa roligt folk, fick även soleksem, vilket inte var så lyckat. Men annars var det sjukt nice !

Bilder lägger jag upp nästa vecka då jag fått dom av Klara ! :)
Men här kan ni få en så länge..


jag ser retard ut, men vem bryr siiig !:) hiihhi

Sista måndagen i skolan..

Hejhej !
Måndagen avklarad, skönt. Skolan var slapp OCH varm.. ! Men när jag kom hem duschade jag i vattenslangen, sen somnade jag i solen, hoppas jag inte bränt mig nu.. :/

..men men, ska fixa tacoos nu som vi ska ha efter vi hämtat Klara i Ljungby. Sen måste jag sätta igång med att packa. Har knappt börjat ännu, så ska lägga i ett kol, fast det har jag ju egentligen hela natten på mig att göra så ! :D



hahaha, JAG uppskattar dessa tråkiga bilder.
men men, jag i morse iaf.

och i håret hade jag en fake-fläta från glitter. :)

RSS 2.0