www.fargadelinser.com



jag har alltid velat testa bruna linser, men har aldrig tagit mig tiden att köpa/beställa.
men så såg jag på www.fargadelinser.com att bloggare som  varit aktiva i två månader kan få ett par gratis färgade linser.

så vrf inte göra det du också ? no big deal om man säger så.
gå in här:

www.fargadelinser.com

Något på hjärtat?
Postat av: Viktor

sv: Jag hatar när snön smälter bort :( men för mej blir det nog den mest snörika julen i mitt liv! :)

2008-12-15 @ 23:42:23
URL: http://viktore.blogg.se/
Postat av: F E B B

Hejhej sandra panda :) Ehum jag gjorde ju det i förr igår så jag har nt fått de än, ja får vänta och se, skriver i bloggen då! :)

2008-12-16 @ 08:48:54
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: sara

sv Visst är hon :) kram

2008-12-16 @ 17:20:46
URL: http://sarassplace.blogg.se/
Postat av: Anonym

Från en glömd vän.

Det är en viktig sak jag ska säga till dig!;



Kära vän, hur mår du? jag ville sända dig några rader för att tala om hur mycket jag älskar dig. Jag såg dig igår tala med dina vänner. Jag väntade på att du skulle vilja tala med mig också. När kvällen kom gav jag dig en solnedgång och mörker för att du skulle vila och jag väntade. Du kom aldrig, ja det sårade mig faktiskt. Men jag älskar dig ändå. Jag såg dig somna in och väntade på att få röra din panna. Så jag lät en strimma månsken komma på ditt ansikte. Jag skulle så velat tala med dig. Du vaknade sent och rusade till plugget. Mina tårar var regnet idag. Idag ser du ledsen ut, det gör ont i mitt hjärta för att jag förstår dig. Om du ändå ville komma till mig, jag älskar dig! Därför ska jag vänta.

MVH Jesus.

2008-12-17 @ 22:46:41
Postat av: Elina

Från en glömd vän.

Det är en viktig sak jag ska säga till dig!;



Kära vän, hur mår du? jag ville sända dig några rader för att tala om hur mycket jag älskar dig. Jag såg dig igår tala med dina vänner. Jag väntade på att du skulle vilja tala med mig också. När kvällen kom gav jag dig en solnedgång och mörker för att du skulle vila och jag väntade. Du kom aldrig, ja det sårade mig faktiskt. Men jag älskar dig ändå. Jag såg dig somna in och väntade på att få röra din panna. Så jag lät en strimma månsken komma på ditt ansikte. Jag skulle så velat tala med dig. Du vaknade sent och rusade till plugget. Mina tårar var regnet idag. Idag ser du ledsen ut, det gör ont i mitt hjärta för att jag förstår dig. Om du ändå ville komma till mig, jag älskar dig! Därför ska jag vänta. MVH Jesus.

2008-12-17 @ 22:47:44
URL: http://elinajansson1.blogg.se/
Postat av: Kristin

Har du fått dem ännu?

jag har också gjort det, men fått varken svar eller linser. :P

2008-12-21 @ 11:18:02
URL: http://expooosed.blogg.se/
Postat av: emma

alla som skrev inlägget efter den 14:de december får inga linser, kolla: http://emmlund.blogg.se/2008/december/fuck-you-fargadelinsercom.html

2008-12-21 @ 15:03:50
URL: http://emmlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0